Tule mukaan

Äänesi kuuluu meille!

Laulajatarpeemme vaihtelee vuosittain, mutta joukkoomme mahtuu aina osaavia ja innokkaita laulajia! Mikäli arjessasi on kuorouran mentävä aukko, ota yhteyttä lähettämällä vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen pj@cantinovum.fi, ja saatat löytää itsesi laulamassa kanssamme ennemmin kuin arvaatkaan! Olet myös tervetullut seuraamaan harjoituksiamme tiistai-iltaisin.

Kiinnostuneille järjestämme tilaisuuden laulaa muutamille kuoromme edustajille jonkin itse valitsemasi laulun ilman säestystä, minkä lisäksi testaamme äänialaasi ja sävelkorvaasi.

Huomaa, että vaikka Cantinovum onkin Jamkin edustuskuoro, sinun ei tarvitse olla Jamkin opiskelija tai musiikinopiskelija päästäksesi mukaan - innokkaat harrastajat ovat taustasta riippumatta tervetulleita.

Kuorolaisilta edellytämme osallistumista harjoituksiin ja keikoille sekä valmiuksia harjoitella myös itsenäisesti. Elokuun lopusta toukokuuhun ulottuvan kautemme aikana kokoonnumme viikoittain harjoituksiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakadulla tiistai-iltaisin klo 18.00–21.30. Tämän lisäksi pidämme viikonlopun mittaisia harjoitusleirejä 2-3 kertaa lukukaudessa Jyväskylässä tai lähiseuduilla.

Cantinovumin vuoteen sisältyy tavallisesti 3-5 suurempaa konserttia, yleensä joulu- ja kevätkonserttien muodossa, minkä lisäksi ohjelmassa voi olla kourallinen pienempiä esiintymisiä kuten vierailuja muissa konserteissa sekä erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Teemme myös aika ajoin yhteistyötä Jyväskylä Sinfonian kanssa sekä osallistumme kuorofestareille kotimaassa ja ulkomailla.

Laulamisiin!

Tulevat harjoitusviikonloput

  • 1.10.2022
  • 29.-30.10.2022
Cantinovumin laulajia