Lahjakortti arvottu

Lahjakortti kyselyyn vastanneiden kesken arvottu

Bio- ja kiertotalouden toimintaedellytykset Keski-Suomessa -kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 100 euron arvoinen lahjakortti ravintola Harmooniin. 50 vastaajan joukosta onnetar suosi Martti Kettusta Forbicon Oy:stä.

"JAMK toimii verkostoijana saattamalla yrityksiä eri toimialoilta yhteen. Kynnys omista ympyröistä poislähtemiseen on yrityksille iso. Koemme verkostoitumisen tärkeäksi ja sitä haluamme myös tulevaisuudessa satsata. Pohdimme vielä liikaa asioita itsekseen, kun pitäisi enemmän keskustella tutkimuslaitosten ja muiden yritysten kanssa. Digitaaliset alusta voisi olla yksi tulevaisuuden malli tiedonjakamiseen. Verkostoitumisen kautta esiin voi nousta myös täysin uusia liiketoiminta-aihioita", Martti Kettunen toteaa.

Kyselyn tulosten perusteella yrityksen liiketoiminnan koettiin lähtevän liikkeelle myynnistä ja markkinoinnista. Tähän kaivattiin erityisesti tukea. Bio- ja kiertotalousyrityksen kasvuun Keski-Suomessa -hanke järjestää yritysten tueksi myynnin ja markkinoinnin klinikoita alueellisesti loppuvuonna 2017 ja alkuvuodesta 2018.