AIRE-pilottibotit

Osallistu chatbotin kouluttamiseen!

Tervetuloa testaamaan AIRE-projektin pilottibottia! Huomaathan, että botti on aivan "eskarilainen", eikä siksi osaa vielä vastata kaikkiin sille kirjoitettuihin viesteihin.

1.

Yksinkertaista keskustelua
Keskustele pilottibotin kanssa niska-hartiaseudun vaivoihin liittyvistä asioista. Käytäthän lyhyitä, yksinkertaisia lauseita.

2.

Tietoturvallista testaamista
Älä syötä pilottibottiin henkilökohtaisia tietojasi kuten henkilötunnusta, sähköposti- tai kotiosoitetta.

3.

Rekistereitä ei muodosteta
Pilottibotissa ei käsitellä yksilöiviä henkilötietoja, eikä rekistereitä muodosteta. Käyty keskustelu on anonyymiä.

Voit auttaa bottia oppimaan miten ihmiset eri asioista kysyvät tai keskustelevat, kun käyt omin sanoin keskustelua vasta kehityskaarensa alkupäässä olevan botin kanssa. Botti omaksuu uutta tietoa ja me AIRE-tiimin bottikuiskaajat voimme auttaa bottia jäsentämään tietoa oikein. Sisältöjen karttuessa botti kasvaa fiksummaksi ja kykenee vastaamaan yhä monimutkaisempiin kysymyksiin.

Asian- ja aiheenmukaiset keskustelusisällöt vahvistetaan tekoälylle "opittaviksi" AIRE-tiimin toimesta. Botista tulee juuri niin hyvä, kuin mitä tietoja ihmiset sille opettavat. Katsotaan, miten fiksuja botteja saamme yhdessä kehitettyä!

Katso AIRE-pilottibottien tietosuojaseloste tästä ja hankkeen fokusryhmähaastattelujen tietosuojaseloste täältä

Pilottibotit eivät ole lääkinnällisiä laitteita, eivätkä korvaa lääketieteen ammattilaisen antamaa hoitoa tai ohjeistusta. 

---------------------

AIRE-projektin aihepiirin ja sisältöjen seuraaminen onnistuu somessa #AIREhanke. Lisää tietoa koko projektista ja tekemisestämme löytyy jamk.fi/aire -kotisivuillamme. 

Haluatko antaa palautetta tai kysyä jotain chatboteista?

Kirsi Heiskanen

Asiantuntija, Specialist
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405942880