Tutkinto-opiskelija

Saavutettavuus ja henkilökohtaiset opintojärjestelyt

Yhdenvertainen opiskeluympäristö kuuluu kaikille. Opintosi voivat edistyä suunnitellusti, vaikka sinulla olisi oppimisvaikeus, sairaus tai vamma, mielenterveyden haasteita, erilainen kieli- ja kulttuuritausta tai muita opiskelua vaikeuttavia asioita.

Saat tukea ja ohjausta opiskeluusi, ja sinun on mahdollista anoa henkilökohtaisia opintojärjestelyjä opintojesi tueksi. Toimi seuraavalla tavalla:

Henkilökohtaiset opintojärjestelyt EduFutura-opiskelijalle

Jos sinulla on omassa EduFutura-oppilaitoksessasi (Gradia tai Jyväskylän yliopisto) todettu erityisen tuen tarve, mikä edellyttää henkilökohtaisia opintojärjestelyjä, riittää, että näytät omasta oppilaitoksesta saamasi asiakirjan (lausunnon, päätöksen tai suosituksen) opettajalle, jonka opetukseen osallistut. Tämän asiakirjan perusteella saat tarvitsemasi järjestelyt yksilöllisiksi tukitoimiksi.

Tukipalvelut ja tilat

Lisätietoja esteettömästä opiskelusta

Lisätietoa saat oman yksikkösi opinto-ohjaajalta. Heidän yhteystietonsa löydät Opintojen ohjaus ja ohjauksen toimijat -sivulta.

Saavutettavuus ohjauksen näkökulmasta -dokumentti on kohdennettu opettajille ja ohjaajille, mutta myös opiskelijana voit löytää siitä hyödyllisiä vinkkejä opiskelusi tueksi. 

Kirjaston yhdyshenkilö esteettömyysasioissa

Sirpa Warteva

Kirjastonhoitaja, Librarian
Kirjasto, Library
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358405540116

Yhteyshenkilö tiloihin liittyvissä asioissa

Ulla Mäntylä

Palvelupäällikkö, Facility Services Manager
Toimitilapalvelut, Facility Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358400814839

JAMKOn sosiaalipoliittinen vastaava

sopo(at)jamko.fi
+358 45 3194 905