Pedagogiset menetelmät ja oppilaitoksen hyvinvointi

Pedagoginen huippuosaaminen saa aikaan upeita oppimistuloksia ja motivoi oppijoita tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaaminen ei kuitenkaan synny itsestään ja vaatii jatkuvaa päivittämistä.

Kun maailma ympärillämme muuttuu, tulee myös opettajan ja kouluttajan olla ajan tasalla pystyäkseen vastaamaan oppijoiden tarpeisiin. Pedagogisia taitoja tarvitaan oppilaitosten lisäksi yhä enemmän myös erilaisissa työyhteisöissä. Erilaisten oppimistapojen ja oppijoiden ymmärtäminen auttaa kehittämään koulutuksen laatua ja tehokkuutta.

Tutustu koulutuksiin

Koulutushankkeissamme tarjoamme Opetushallituksen ja OKM:n rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta. Samoista teemoista voit tilata myös maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Positiivisia ratkaisuja pedagogisiin haasteisiin

Koulutushankkeen tavoitteena on lisätä moninaisuutta arvostavaa osaamista. Koulutuksissa lähestytään oppimisen ja käyttäytymisen tukemista positiivisen pedagogiikan ja ratkaisukeskeisen työotteen keinoin.

Tilauskoulutusta teemasta

Tutustu tilauskoulutuksiimme

Koulutus ja kehittäminen

Pedagoginen sparraus

Mietityttääkö oppimisympäristöjen rakentaminen, eri tilanteisiin sopivat pedagogiset menetelmät, työelämäyhteistyön muodot, erityisen tuen järjestäminen tai muu ajankohtainen aihe? Älä jää yksin, vaan kutsu apuun pedagoginen sparraaja.

Ota yhteyttä

Maija-Liisa Siitari

Asiakkuuspäällikkö, Key Account Manager
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180