Osaamista ohjaukseen

Ohjauksen osaajia tarvitaan kaikissa oppilaitoksissa ja organisaatioissa! Tule kehittämään kanssamme monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä. Saat myös valmiuksia toimivien tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen rakentamiseen organisaatiossasi, oppilaitoksessasi ja verkostoissasi.

Toteutamme ohjauksen eri teemoista opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia, teemapäiviä sekä räätälöityä sparrausta, valmennusta ja konsultaatiopalvelua oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin. Ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi uraohjaus, työelämätaidot, ohjaus digitaalisessa ympäristössä tai vaikkapa toiminnalliset ohjauksen menetelmät.

Tutustu koulutuksiin

Koulutushankkeissamme tarjoamme Opetushallituksen ja OKM:n rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta. Samoista teemoista voit tilata myös maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Vertaisuus ja pienryhmäohjaus oppijan urataitojen tukena

Vertaisuus ja pienryhmäohjaus oppijan urataitojen tukena

Tavoitteena on kehittää opetus- ja ohjaushenkilöstön valmiuksia toteuttaa pienryhmäohjausta.
Kohti työelämää - sujuvasti toiselle asteelle ja toisella asteella

Kohti työelämää - sujuvasti toiselle asteelle ja toisella asteella

Koulutushankkeen tavoitteena on oppivelvollisuuden laajentuessa antaa ohjaushenkilöstölle valmiuksia tukea oppijoita jatko-opiskelupaikan valinnassa ja siihen liittyvässä päätöksenteossa.

Tilauskoulutusta teemasta

Tutustu ohjauksen tilauskoulutuksiin

Ohjauksen ja oppimisen tukipalvelujen kehittäminen ammattikorkeakoulussa

Koulutus ja kehittäminen

Ohjauksen ja oppimisen tukipalvelujen kehittäminen ammattikorkeakoulussa

Haluatteko vahvistaa henkilöstönne osaamista ohjauksen ja erityisen tuen kysymyksissä? Tai kehittää ammattikorkeakoulunne ohjaus-, tuki- ja hyvinvointipalveluja mahdollisimman hyvin opiskelijoiden tarpeita vastaaviksi? Kehitetään yhdessä!

Ota yhteyttä

Maija-Liisa Siitari

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180