Pedagogisia taitoja ja koulutusosaamista

Haluatko pysyä ajan hermoilla ja saada työhön uutta intoa? Onko työyhteisössäsi tarve uudistua? Vie pedagogisia taitojasi ja koulutusosaamistasi eteenpäin kanssamme. Niin tekevät myös monet muut, sillä täydennyskoulutuksissamme on vuosittain pari tuhatta osallistujaa. Opetuksen ja ohjauksen taitoja tarvitaan kaikenlaisissa työympäristöissä.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamia osallistujille maksuttomia täydennyskoulutuksia, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, erikoistumiskoulutuksia sekä maksullisia koulutuspalveluja - aikuiskoulutusta moneen makuun. Valitse valmis koulutus tai tilaa juuri teille räätälöity koulutus organisaatiosi tarpeisiin - toimimme valtakunnallisesti ja tuomme koulutukset alueellesi.

Täydennyskoulutusta

Pedagogiikkaa laidasta laitaan - opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen täydennyskoulutusta yksilöille ja oppilaitosyhteisöille. Juuri nyt avointen koulutustemme ilmoittautumislinkit löydät myös alempaa tältä sivulta.

Digitaalinen oppiminen

Digitaalinen oppiminen

Koulutuksissamme opit rakentamaan oppimisprosesseja opiskelijalähtöisesti ja tuomaan digitaalisuuden niiden luontevaksi osaksi.
Erityinen tuki, moninaisuus ja monikulttuurisuus

Erityinen tuki, moninaisuus ja monikulttuurisuus

Eläköön moninaisuus! Erilaisuus voimavaraksi - osaamista ja työkaluja moninaisten oppijoiden ohjaukseen, erityiseen tukeen ja oppilaitoksen erityisopetuksen kehittämiseen.
Oppilaitosyhteisön johtaminen

Oppilaitosyhteisön johtaminen

Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos.
Osaamista ohjaukseen

Osaamista ohjaukseen

Ohjauksen osaajia tarvitaan kaikissa oppilaitoksissa ja organisaatioissa! Tule kehittämään kanssamme monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä.
Pedagogiset menetelmät ja oppilaitoksen hyvinvointi

Pedagogiset menetelmät ja oppilaitoksen hyvinvointi

Pedagoginen huippuosaaminen saa aikaan upeita oppimistuloksia ja motivoi oppijoita tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaaminen ei kuitenkaan synny itsestään ja vaatii jatkuvaa päivittämistä.
Uudistuva ammatillinen koulutus

Uudistuva ammatillinen koulutus

Ammatillisen koulutuksen uudistuessa korostuvat osaamisperusteisuus, asiakaslähtöisyys ja erilaiset oppimisympäristöt. Tarjoamme monipuolista tukea toimintakulttuurin muutokseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Tutustu myös sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiin

Opiskele avoimessa opetus- ja kasvatusalan opintoja

Kiinnostavatko kasvatustieteelliset opinnot, joita Jamkin ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää? Tarvitsetko kasvatustieteellistä ymmärrystä työssäsi? Tähtäätkö ammatilliseksi opettajaksi? Kehitä pedagogista osaamistasi kasvatustieteellisillä opinnoilla (12 op). Opinnot alkavat seuraavan kerran tammikuussa 2023. Ilmoittautua voit marraskuussa 2022.

Voit myös valita ohjauksen, yhdenvertaisuuden, erityispedagogiikan, verkko-oppimisen sekä yrittäjyyskasvatuksen tai oppilaitosten palvelujohtamisen opintojaksoja. Opintojen avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulla myöhemmin valituksi opettajankoulutukseen ja saada niistä hyväksilukuja Jamkin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Kaikki opinnot ovat verkossa opiskeltavia.

Tutustu ja ilmoittaudu 3.8.2022 alkaen:

Opettajaksi Suomeen -koulutus

Opettajaksi Suomeen -koulutus

Onko sinulla opettajankoulutus, joka on suoritettu muualla kuin Suomessa? Opettajaksi Suomeen -koulutuksessa täydennät opintojasi ja saat yleisen pedagogisen pätevyyden, jota tarvitaan opettajan työhön. Myös uraohjausta tarjolla syksyllä 2022!

Syvennä osaamistasi erikoistumiskoulutuksissa

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä jo toimiville suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä opintoja. Erikoistumiskoulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa. Ne täydentävät tutkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksen laajuus on vähintään 30 opintopistettä, opinnot voi suorittaa työn ohessa.

Uraohjauksen erikoistumiskoulutus 30 op

Erikoistumiskoulutus

Uraohjauksen erikoistumiskoulutus 30 op

Koulutus alkaa: 17.1.2023

Digiope-erikoistumiskoulutus 30 op

Erikoistumiskoulutus

Digiope-erikoistumiskoulutus 30 op

Hakuaika: 13.12.2021 - 27.1.2022

Koulutustyyppi:

Monimuoto-opiskelu

Koulutus alkaa: 18.3.2022

Hinta: 500 e

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin? Olemme täällä sinua varten - ota rohkeasti yhteyttä suoraan asiakkuuspäällikköihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk (at) jamk.fi

Jari Kalavainen

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884