Seutuopinnot - korkeakouluopintoja kotikulmillasi

Avointa korkeakouluopetusta toteutetaan ympäri Keski-Suomen. Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja voit tehdä Jyväskylän lisäksi Jämsässä, Keuruulla, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella - ja toki missä tahansa verkon välityksellä!

Iloinen aikuisopiskelija

Mistä on kyse?

Jamk ja Jyväskylän yliopisto tuovat korkeakouluopintoja Keski-Suomen seudulla lähelle asukkaita. Tämä seutukaupunkimalli tarkoittaa, että omalla paikkakunnalla kokoontuu pienryhmä yhdessä opintojen pariin sovituissa tiloissa, joihin opetus tulee verkkovälitteisesti. Opintoryhmät pyörivät Jämsässä, Keuruulla, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella, mikäli opiskelijoita paikkakunnilta ilmoittautuu opintoihin.

Kun opinnot toteutetaan avoimena korkeakouluopetuksena, niihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat samoja kuin tutkintokoulutuksessakin. Saat opinnot hyväksiluettua, mikäli myöhemmin jatkat opintojasi Jamkin tutkintokoulutuksessa.

Tutustu alla, mitä opintoja sinulle on tarjolla!

Johtamisen perusteet

Johtamisen perusteet

Hakuaika: 6.6.2022 - 14.8.2022

Koulutustyyppi:

Verkko-opiskelu

Koulutus alkaa: 29.8.2022

Hinta: 130 € / 13 opintopistettä

Tulossa:

  • Suuntaavat HR-opinnot, 15 op

  • Johtamisen perusteet, 13 op

Tutustu tästä Jyväskylän avoimen yliopiston tarjontaan

Opinnot seutukaupunkien sivuilla

Seutuopinnoista löydät tietoa myös oman kuntasi verkkosivuilta:

Avoimessa tapahtuu

Korkeakouluopintoja kotikulmillasi -info

Korkeakouluopintoja kotikulmillasi -info

Jamk ja Jyväskylän yliopisto tuovat korkeakouluopintoja Keski-Suomen seudulla lähelle asukkaita jälleen ensi syksynä. Mitä ja miten? Sen saat selville verkossa järjestettävässä infotilaisuudessamme. Tervetuloa mukaan!

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Avoimen ammattikorkeakoulun info

Millaista on opiskelu avoimessa? Miten ilmoittautuminen toimii? Tule kuulolle verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme. Saat myös tilaisuuden kysyä opinnoista suoraan eri koulutusalojemme asiantuntijoilta.

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Avoimen uusien opiskelijoiden orientaatioinfo

Orientaatioinfossa kerrotaan erityisesti avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita koskettavista opiskelun käytänteistä. Saat myös tarkempaa tietoa avoimen väylästä ja tutustut avoimen toimijoihin.

Korkeakoulutusta seutukaupunkeihin Keski-Suomessa -hanke

Seutuopintojen kehittämistä tuetaan Keski-Suomen liiton kehittämisrahastosta. Hanke toteutetaan 1.11.2021 – 31.12.2022. Tavoitteena on lisätä korkeakoulutuksen saavutettavuutta alueille ja rakentaa Keski-Suomeen toimiva avoimen korkeakouluopetuksen seutukaupunkimalli, jossa ovat mukana Jämsä, Keuruu, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski.

Kysy lisää

Maarit Korva

Suunnittelija, Administrative Planner
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358405612555