jamk.fi
20.9.2017

JAMKin englanninkielinen koulutus menestyi syksyn yhteishaussa

Syksyn 2017 yhteishaku päättyi tänään keskiviikona klo 15.00. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa oli tarjolla 125 opiskelupaikkaa. JAMKiin haki yhteensä 2223 nuorta ja aikuista, joista 1020 laittoi ykköstoiveeksi JAMKin. Hakijamäärä kasvoi viime vuodesta.

19.9.2017

Luonto ja maaseutu tarjoavat mahdollisuuksia hoiva- ja hyvinvointipalveluihin

Maatila-avusteinen Green Care–toiminta tunnetaan muualla Euroopassa termeillä Social farming ja Care farming. Toimintaidea on samanlainen kuin Suomessa.

19.9.2017

Asukkaat mukana ideoinnissa: hyvää oloa ja toimintaa Keski-Suomen kylille

Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Kinnulan ja Kannonkosken alueilla on panostettu vahvasti maaseudun asukkaiden hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisäämiseen.

18.9.2017

Pintavesien tila huolestuttaa Saarijärven reitillä: asukkaita houkutellaan talkoisiin

Saarijärven reitille viime vuonna tehdyn kyselytutkimuksen mukaan alueen asukkaat arvioivat pintavesien tilan huonontuneen alueella. Peräti 70 % vastaajista arvioi veden tilan olevan tyydyttävä tai sitä huonompi. Vesistöt merkitsevät asukkaille paljon ja vesien tila on yleinen puheenaihe.

17.9.2017

Bioaika-kiertue ja biotaloudesta ammatti-tapahtuma Viitaniemessä  19.9.

Biotalousalalla on kohta paljon töitä. Biotalouden eri mahdollisuuksiin, työuriin ja koulutusvaihtoehtoihin voi tutustua Jyväskylässä tiistaina 19.9.2017, jolloin Viitaniemen kampukselle (Viitaniementie 1 A) pysähtyy valtakunnallinen Bioaika-kiertueen tiederekka. Samalla järjestetään myös Biotaloudesta ammatti! -tapahtuma ja Jyväskylän aikuisopiston Avoimet ovet ammattiin -tapahtuma. Jyväskylän lisäksi rekka pysähtyy syys-lokakuun aikana Saarijärvellä, Äänekoskella ja Jämsässä.

14.9.2017

Keski-Suomen lähiruokarintamalla jälleen vauhdikas viikonloppu

Lauantaina ja sunnuntaina 16.-17.9. on mahdollista hankkia tuoreita, paikallisia tuotteita Wemmi - Ween Maan Wiljaa -kala- ja syysmarkkinoilta Jyväskylän Lutakossa. Samassa yhteydessä järjestetään Käsintehty ruoka-kilpailu artesaanimaisesti lähiruokaelintarvikkeita valmistaville yrityksille ja heidän tuotteilleen.

Näytä lisää