jamk.fi
17.1.2018

Vasta hankittu sydäniskuri pelasti ihmishengen Karstulassa

Keski-Suomen Sydänpiiri ry:n ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttaman KanDee-hankkeen kautta hankittua sydäniskuria käytettiin onnistuneesti äkillisessä sairauskohtauksessa Karstulassa.

17.1.2018

Pitkän yhteistyön tuloksena kahden miljoonan koulutusvientikauppa Kazakstaniin

Suomalaisten ammattikorkeakoulujen terveysalan asiantuntemus näkyy tulevaisuudessa yhä vahvemmin Kazakstanissa.  Jyväskylän, Hämeen ja Lahden ammattikorkeakoulut ovat sopineet Kazakstanin terveysministeriön kanssa laajasta Maailmanpankin lainoittamasta kehittämishankkeesta, joka on arvoltaan noin kaksi miljoonaa euroa. Kyseessä on JAMKin suurin koskaan tekemä koulutusvientikauppa.

16.1.2018

ProInca-hanke käynnistyi Kick off –seminaarilla joulun alla Astanassa

Kazakstanin terveydenhuoltojärjestelmän uudistusta tukeva ProInca-hanke sai alkusysäyksen Nazarbayevin yliopistossa Astanassa joulukuun alussa. Kolmipäiväisessä seminaarissa hanketoimijat kokoontuivat sopimaan kehittämistyön konkreettisesta etenemisestä.

11.1.2018

Jo 520 tulevaa kiinalaista sairaanhoitajaa on saanut JAMKin oppeja

JAMKin ja Kiinassa toimivan Beihuan yliopiston yhteistyö jatkuu tiiviinä. Yhteinen sairaanhoitajakoulutus läpäisi Kiinan opetusministeriön laatuarvioinnin loppuvuodesta.

10.1.2018

Mukavaa tekemistä Muskaristudion keväässä

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta. Kevään ryhmissä on vielä tilaa, ilmoittaudu mukaan!

10.1.2018

Uralla eteenpäin -tapahtuman ohjausajat täyttyivät heti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään jo neljättä kertaa Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta, ajankohtana on tiistai 16.1. klo 15–18.30, paikkana Rajakatu 35, ravintolasali.

Näytä lisää