Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

22.12.2016

Keski-Suomessa maatalousyrittäjillä aktiivinen ote kehittämiseen

Keski-Suomen alueella on kuluneen vuoden aikana järjestetty lähes 70 koulutustapahtumaa nautakarjatilallisille. Pienryhmätoiminnasta, koulutuksista, seminaareista ja opintomatkoista koostuvat tapahtumat ovat keränneet mukaansa yli 200 osallistujaa. Kolmetoista pienryhmää toimii edelleen ympäri maakuntaa.

19.12.2016

Pääkampuksen joulun palveluajat

Pääkampuksen palveluajoissa on poikkeuksia 22.12. - 8.1.2017.

15.12.2016

Kuntoutusalan osaamiskeskittymä uudistaa alan koulutusta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja pääkaupunkiseudulla toimiva Metropolia Ammattikorkeakoulu tulevat vuoden 2017 alusta toimimaan yhdessä kuntoutusalan osaamiskeskittymänä ja kehittämään alan koulutusta sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnan yhteistyötä.

15.12.2016

JAMKin opiskelijat tarjoavat yksinhuoltajaperheille irtioton arjen kiireistä

Jyväskylän Totaaliyhärit ry on yhdistys, joka tarjoaa vertaistukea totaalisille yksinhuoltajaperheille. Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat tuovat heidän joulu- ja tammikuun tapaamisiinsa jotakin uutta ja normaalista poikkeavaa.

14.12.2016

Verkko-opiskelu ja alueryhmät tarjoavat vaihtoehtoja ammatilliseksi opettajaksi haluaville

Haku ammatillisiin opettajakorkeakouluihin on avoinna 4.-26. tammikuuta 2017. Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) ammatillisessa opettajakorkeakoulussa aikuiset voivat opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Jaossa on 440 opiskelupaikkaa ryhmissä eri puolilla Suomea.

12.12.2016

Opiskelijat vievät joulutunnelmaa Viitakodille ja Senja-korttelin asiakkaille 14.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat järjestävät kaksi jouluteemaista virkistystapahtumaa ikääntyneille keskiviikkona 14.12.2016. Projektit ovat osa ensimmäisen vuoden opintoja, ja niiden tavoitteena on joulumielen tuominen päivätoimintakeskuksen ja palvelutalojen asukkaille. Samalla opiskelijat saavat kokemusta projektityöskentelystä sekä toimintakyvyiltään erilaisten vanhusten kanssa toimimisesta.

7.12.2016

Miltä näyttää liikuntaseurojen tulevaisuus? Yhteistyötä liikunnan eteen-seminaari 12.12.

Liikuntaseuroilla on suuri merkitys urheilun edistäjinä, mutta myös yhteiskunnan ja kansanterveyden kannalta tärkeinä toimijoina. Liikuntaseurojen on tunnistettava maailman nopea muutos ja kehitettävä toimintaansa sitä ennakoiden. Miten liikuntaseurat pystyvät jatkossakin motivoimaan ihmisiä mukaan toimintaan? Minkälaista työtä ja osaamista tarvitaan?

2.12.2016

JAMKin palvelutarjontaan kyberturvallisuussertifikaatti yrityksille ja yhteisöille

Vastikään päättyneessä IT-instituutin toteuttamassa Cyber Scheme Finland –pilottihankkeessa kehitettiin uusi palvelu organisaation kyberturvallisuustason arviointiin ja sertifiointiin. Palvelusta käytetään nimitystä FINCSC - Finnish Cyber Security Certificate. Palvelu on nyt organisaatioiden saatavilla ja sen tuottamisesta vastaavat toimintaan akkreditoimamme arviointilaitokset.

2.12.2016

JAMKin opiskelijat tuovat joulun Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointialan ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät pikkujoulut Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.2016. Tapahtuma järjestetään osana opiskelijoiden yrittäjyysopintoja: ideointia on tehty erilaisissa tiimeissä koko syksy.

1.12.2016

New publication to be released on 1 December 2016: Export of Education by Finnish Universities of Applied Sciences

A new Education Export-themed publication initiated by the International Committee of the Rector’s Conference of Finnish Universities of Applied Sciences (Arene) will be released on 1 December 2016.

Näytä lisää