Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

22.12.2014

Ensimmäiset JAMKin kyberasiantuntijat valmistuvat

Tammikuussa 2013 startanneet Suomen ensimmäisen kyberturvallisuuteen tähtäävän ylemmän AMK:n opiskelijat valmistuvat jouluksi.

17.12.2014

Pelikehityskeskus Jyväskylään

Jyväskylään perustetaan Yritystehtaan yhteyteen Vapaudenkadulle entisen Juomatehtaan tiloihin pelikehityskeskus. Keskuksessa jatkojalostetaan ja kaupallistetaan Jyväskylän korkeakoulujen tutkimustoiminnan tuloksena syntyneitä peli-ideoita sekä autetaan Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoita tuotteistamaan peli-ideoitaan yritystoiminnaksi asti.

17.12.2014

Opettajankoulutus laajenee verkkoon

JAMKin ammatilliseen opettajankoulutukseen voi hakea jatkossa myös verkko-opiskelijaksi. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2015.

12.12.2014

Resurssitehokas maamassojen hallinta säästää euroja ja luonnonvaroja

Maamassojen hallinnan järkeistämiselle on tarvetta niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisestikin. Uusien maankaatopaikkojen perustaminen kaupunkiympäristössä kohtuullisten etäisyyksien päähän rakennuskohteista on käymässä hankalaksi.

9.12.2014

Osuva esittelee menetelmiä innovaatiotoiminnan johtamiseen 10.12.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa on viime vuosina tapahtunut lukuisia uudistuksia, jotka ovat vaikuttaneet sekä palvelujen järjestämiseen että rakenteisiin. On todennäköistä että organisaatiomuutosten suunta jatkuu samana, mutta tahti kiihtyy ja muutokset ovat entistä suurempia. Näiden uudistusten rinnalle tarvitaan kehittämiskäytäntöjä, jotka huomioivat koko henkilöstön hyvinvoinnin ja kytkevät kehittämisen osaksi päivittäistä työtä.

8.12.2014

Tulevaisuuden biotalousyhteiskunta rakennetaan nyt

Biotalouteen perustuvien haja-asutusalueiden yhdyskuntien suunnittelusta ja rakentamisesta kiinnostuneet yritykset, asiantuntijat ja oppilaitosten edustajat kohtaavat Saarijärvellä ke 10.12. klo 9-16.30, paikkana Tarvaalan Biotalouskampus, Tuumalantie 17, Saarijärvi.

4.12.2014

JAMKissa julkaistiin Suomen ensimmäinen verkkotutkimuksen opas

Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminnan yliopettaja Jorma Kanasen uusin teos, Verkkotutkimus opinnäytetyönä - laadullisen ja määrällisen verkkotutkimuksen opas, käsittelee online- eli webtutkimusta eli sitä, miten laadullista ja määrällistä tutkimusta tehdään internetissä.

2.12.2014

Sports Lab Jyväskylä tuottaa kuntotestaus- ja valmennuspalveluja

KIHU, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta (JY) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ovat allekirjoittaneet sopimuksen testaus-, valmennus- ja fysioterapiapalvelujen markkinoinnista ja tuottamisesta Sports Lab Jyväskylä -nimen alla.

2.12.2014

Esimieheltä odotetaan oikeudenmukaisuutta palvelualan 24/7-työyhteisössä

Palvelualan 24/7 -työyhteisöissä toimivat esimiehet pitävät työntekijöiden oikeudenmukaista kohtelua yhtenä työnsä suurimmista haasteista. Avoin vuorovaikutus ja päätöksenteon läpinäkyvyys ovat tärkeimmät keinot.

2.12.2014

JAMK ja Sodexo innovoivat yhdessä tulevaisuuden tiloja ja ruokailua

JAMKissa käynnistyi lokakuussa Tilat ja ruokailu tulevaisuudessa -Co-creation työskentely. Se liittyy ammattikorkeakoulun johdolla tapahtuvaan laajempaan oppimisympäristöjen kehittämiseen. Syksyn aikana teemoja on kehitetty kahdessa työpajassa, joihin on osallistunut ammattikorkeakoulun opettajia ja restonomiopiskelijoita muun muassa Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta sekä Sodexon asiantuntijoita.

Näytä lisää