jamk.fi
24.1.2018

Yhteishaun ensimmäinen vaihe päättyi: JAMK kiinnostaa maailmalla

Hakuaika Jyväskylän ammattikorkeakoulun englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin päättyi tänään klo 15. Haussa olivat englanninkieliset AMK-tutkinnot: sairaanhoitaja, logistiikkainsinööri ja tradenomi. Lisäksi tänä vuonna oli tarjolla ensimmäistä kertaa päiväopintoina suoritettava International Business Management (YAMK)–koulutus, jonka pääkohderyhmänä on Suomessa asuvat ulkomaalaiset, joilla on jo aiempi tutkinto ja työkokemusta.

Ensisijaisia hakemuksia tuli JAMKiin noin 616. JAMK kiinnostaa mm. Intiassa, Nepalissa ja Venäjällä. Suurin osa hakemuksista tuli EU/ETA-alueen ulkopuolelta lukuvuosimaksusta huolimatta.

Suosituimmaksi hakukohteeksi nousi International Business tutkinto-ohjelma. Ensisijaisia hakijoita oli alustavasti yhteensä 303 ja aloituspaikkoja 50. Hakijamäärä kasvoi viime vuodesta.

Sairaanhoitajia valmistavaan Nursing-tutkinto-ohjelman 30 aloituspaikkaa haki 189. International Logistics-tutkinto-ohjelman 20 aloituspaikkaa haki 72 ensisijaista hakijaa. International Business Management (YAMK) -koulutukseen oli 52 hakijaa.

Tänä keväänä korkeakouluihin järjestetään yksi haku, jossa on kaksi hakuaikaa. Ensimmäisenä hakuaikana (9. – 24.1.2018) haettiin vieraskielisiin koulutuksiin ja toisena hakuaikana (14. – 28.3.2018) suomen- ja tiettyihin englanninkielisiin koulutuksiin.

Lue lisää

Lisätietoja:
Hakijapalvelut, 040 556 0409, hakijapalvelut(a)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin