25.4.2018

Toimintaterapeutit muutoksen tekijöinä: valtakunnallinen toimintaterapeuttien symposium JAMKilla 26.4.

Miten digitaalisia työkaluja tai etäkuntoutuksen menetelmiä voi hyödyntää kuntoutuksessa? Entä miten pelillistäminen auttaa kuntoutujaa? Muun muassa näitä ajankohtaisia aiheita pohditaan valtakunnallisessa toimintaterapeuttien symposiumissa to 26.4. klo 10.30–17.00 Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella, Rajakatu 35, auditorio Tulikari.

Suomen Toimintaterapeuttiliiton ja ammattikorkeakoulujen järjestämä symposium tarjoaa tutkijoille, opiskelijoille, opettajille sekä työssä oleville toimintaterapeuteille mahdollisuuden tulla kuulemaan ja keskustelemaan toimintaterapian kehittämisen uusista haasteista.

– Toimintaterapeutit saattavat ihmisen merkitykselliseen, toimivaan arkeen, joka on aina enemmän kuin pelkkää pärjäämistä. Asiantuntijuus pohjautuu ihmisen toimijuuden ymmärtämiseen ja osaaminen vastaa ajanmukaiseen kuntoutusta uudistavaan nykykeskusteluun. Olemme aktiivisesti mukana uudistamassa SOTE:a, yliopettaja Tiina Lautamo tiivistää.

Tutkimus- ja kehittämissymposiumin jälkeen järjestetään vapaamuotoinen peli-ilta klo 18-21 JAMKin Dynamon kampuksella, Piippukatu 2. Illan aikana on mahdollista testata HTC Vive VR-laseja ja tutustua erilaisiin peleihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin kuntoutuksen näkökulmasta.

 

Lue lisää

Lisätietoja:
Tiina Lautamo, yliopettaja, 0400 989 463, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Takaisin