8.3.2018

Sydäniskureille etsitään uusia sijoituspaikkoja

Defillä, eli sydäniskurilla maallikkokin voi pelastaa ihmishengen. Defi.fi-rekisterissä on jo valtava määrä sydäniskureita, mutta onko mielessäsi vielä paikka Keski-Suomessa, jossa olisi hyvä olla defi? Kyseessä voi olla paikka, jossa liikkuu paljon ihmisiä tai joka on kaukana lähimmästä terveysasemasta.

Kampanjaohjeet: 1. Etsi defille paikka 2. Ota kuva paikasta 3. Jaa kuva julkisesti Bongaa-defi Keski-Suomessa Facebook-sivulla tai Instagramissa

Lisää mukaan perustelut, miksi kyseiseen paikkaan tulisi sijoittaa defi sekä sijaintitieto että tägit #bongaadefi #keskisuomi. Kampanja-aika on 1.2.-30.4.2018, jonka jälkeen osallistuneiden kesken arvotaan sydäniskuri. Palkintoiskuri sijoitetaan voittajan ehdottamaan paikkaan. Voit myös lähettää kuvan paikasta sähköpostilla osoitteeseen kandee@sydan.fi.

Facebook ei ole mukana arvonnassa, kampanjan järjestää KanDee-hanke. Keski-Suomen Sydänpiiri ry toimii hankkeen päätoteuttajana ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu osatoteuttajana. Hanketta rahoittaa toteuttajien lisäksi Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja:
Piia Flink-Liimatainen, projektipäällikkö, 045 2200338, piia.flink-liimatainen@sydan.fi, Keski-Suomen Sydänpiiri ry,  KanDee-hanke

Takaisin