16.2.2018

Nuoret tiimiyrittäjät hyvällä asialla

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemia polkaisee käyntiin Näkee ketkä auttaa-hyväntekeväisyyskampanjan 19.2.2018.

Tiimiyrittäjien tavoitteena on kuukauden aikana löytää 12 yritysasiakasta, jotka tarvitsevat ratkaisuja ajankohtaisiin ongelmiinsa. Kampanjan kautta yhteisö haluaa tukea nuorten hyvinvointia. Tukikohteeksi valikoitui lasten ja nuorten hyvinvointiin panostava Icehearts Ry. Nuoret tiimiyrittäjät haluavat antaa tukensa nuorten taitojen kehittymiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen.
 
– Haluamme tukea nuoria elämässä eteenpäin ja ehkäistä syrjäytymistä, koska olen päässyt itse todistamaan, miten syvälle nuori voi vajota, jos hänellä ei ole muuta tekemistä kuin hengata kaupungilla, tiimiyrittäjä Otso Qvintus kertoo.

Tiimiakatemia haastaa yritykset mukaan ja tarjoaa niille mahdollisuuden saada ammattitaitoisia nuorten yrittäjien työryhmiä ratkaisemaan yritysten akuutteja haasteita. Näitä voivat olla esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin edistäminen, uuden palvelukonseptin luominen sekä uuden tuotteen lanseeraamisen toteuttaminen. Haasteiden toteutus on 19.-20.3.2018.
 
Tiimiakatemia tavoitteena on kerätä asiakasyritysten toimeksiantoja suorittamalla 30 000 euroa tukeakseen Icehearts Ry:n toimintaa. Lisäksi halutaan herättää asiakasyritysten kiinnostus toimintaa kohtaan ja saada heidät heittäytymään hieman erilaiseen nuorelta nuorelle-kampanjaan.
 
– Pystymme yhteisönä samaistumaan Iceheartsin arvoihin, joita ovat muun muassa pitkäjänteisyys, ammatillisuus ja joustavuus. Arvojen ja ohjaajan avulla nuoret voivat kehittää sosiaalisia taitojaan ja pystyvät näin tekemään itsekin tulevaisuudessa hyvää, tiimiyrittäjä Milla Lehtonen sanoo.
 
Jo 25-vuotias Tiimiakatemia antaa turvaa, ystäviä ja tukea. Kaikilla näin ei kuitenkaan ole, ja tiimiyrittäjät haluavatkin auttaa niitä, joilta puuttuu kannustus tai yhteisö ympäriltään. Tiimiakatemia on paikka, jossa ketään ei jätetä yksin. 
 
– Moni meidän alumneista on kertonut, kuinka yrityksen pyörittäminen yhdessä tiimin kanssa antoi uskoa omiin kykyihin toteuttaa unelmiaan ja luoda sellainen elämä, jollaisesta sitä ennen ei uskaltanut edes unelmoida, Tiimiakatemian päävalmentaja Ulla Luukas kertoo.
 
Kampanjasta saadut tuotot lahjoitetaan Icehearts Ry:lle. Nuorekkaan osaamisen ja innovoinnin avulla Tiimiakatemia haluaa siis auttaa niitä, joilla tällä hetkellä ei ole samankaltaista tukea ympärillään. 

– Rohkeasti auttamaan, tiimiyrittäjä Petteri Vuorenmaa kannustaa.

Lue lisää Iceheartsin toiminnasta
 
Lisätietoja:
Petteri Vuorenmaa, 040 589 1994,  petteri@dimangia.com, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Tiimiakatemia
Ville Turkka, johtava asiantuntija, 040 5581095, ville.turkka@icehearts.fi,  Icehearts Ry

Takaisin