12.4.2018

Vastaa kyselyyn Jämsän korkeakoulutustarpeista

JAMK, Jämsek Oy, Jämsän kaupunki, Gradia Jämsä, Jämsän kristillinen kansanopisto ja Jyväskylän avoin yliopisto selvittävät yhteistyössä korkeakoulutustarpeita Jämsässä ja sen lähiympäristössä. Toimijoiden yhteisenä tavoitteena on vahvistaa korkeakouluyhteistyötä seudulla ja järjestää korkea-asteen koulutusta, mikäli opintoihin sitoutuu riittävä määrä opiskelijoita.

–  Jämsän kaupungin tavoitteena on kaikilla keinoilla lisätä kaupunkilaisten hyvinvointia ja vahvistaa kiinnittymistä paikkakuntaan sekä löytää ratkaisuja elinkeinoelämän osaamistarpeisiin. Apuja ja yhteistyöverkostoja tarvitaan, mutta myös tietoa koulutustarpeista. Toisen asteen opiskelijoille aukeaa mahdollisuus tutustua korkeakoulujen opintomahdollisuuksiin korkeakouluyhteistyön kautta. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja omasta kiinnostuksesta korkeakouluopintoja kohtaan kertoa, kannustaa toimitusjohtaja Ulla Haggrén Jämsekistä. Kyselyssä kartoitetaan, minkä alan opinnoista jämsäläiset, jämsäläiset työnantajat tai Jämsässä opiskelevat ovat kiinnostuneita, minkälaisia tavoitteita kiinnostuneilla on opintojen suhteen ja minkälaisilla menetelmillä opinnot haluttaisiin suorittaa. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään korkeakouluopintojen suunnittelussa ja siihen kannattaa vastata, jotta koulutus palvelee mahdollisimman hyvin omia tarpeita.

Korkeakoulutuksen suunnittelu jatkuu yleisötilaisuudessa

Korkeakoulutuksen suunnittelu jatkuu 8.5.2018 klo 17 – 18:30 järjestettävässä yleisötilaisuudessa Vitikkala-salissa. Tilaisuuden keskeisinä teemoina ovat koulutuksen suunnittelu ja kiinnostuneiden ohjaaminen korkeakouluopintojen piiriin. Tilaisuuden sisältö pyritään laatimaan siten, että se puhuttelee työnantajaa, auttaa oppijaa uralla eteenpäin ja tuottaa tuloksia koulutuksen suunnittelun näkökulmasta.

Vastaa kyselyyn  pinkin painikkeen kautta. Kysely on auki sunnuntaihin 22.4 asti.

Sähköinen kysely

Lisätietoja:
 Anna-Liisa Juurinen, kehittämispäällikkö, 040  747 7736, Jämsek

Takaisin