7.6.2018

Kesän pelikurssin suosio jatkuu - mukana jälleen yli 50 koululaista

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutus järjestää kolmipäiväisen pelikurssin 3.-9.-luokkalaisille 11.-13.6.2018. Koulutukseen osallistuu 52 nuorta, lähtötasonsa mukaan joko Level 1 tai Level 2-kurssille.

Level 1:ssa tutustutaan käytettäviin ohjelmistoihin ja toteutetaan esimerkkipeli tutoriaalin pohjalta. Kurssilainen tekee lisäksi ohjatusti oman pelin joko oman idean pohjalta tai hyödyntäen valmiita mallipohjia. Pelissä käytettävän pelihahmon hän suunnittelee ja luo itse. Pelit siirretään lopuksi web-palvelimelle, jotta niitä voidaan pelata selaimella verkon ylitse.

Level 2 on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet Level 1:n tai joilla on aiempaa kokemusta pelinkehittämisestä. Tavoitteena on tehdä mobiililaitteella pelattava peli, jossa on useampi taso tai peliruutu. Peleihin voidaan toteuttaa joitakin kehittyneempiä ominaisuuksia.

Ohjaajina toimivat tietojenkäsittelyn lehtorit sekä opiskelijat.

JAMKissa on mahdollista keskittyä opinnoissa pelialaan ja oman pelialan yrityksen toiminnan käynnistämiseen. Toisesta opiskeluvuodesta lähtien opiskelijat voivat suuntautua pelituotteen kehittämiseen. Opinnot voi sen jälkeen tehdä suoraan oman yrityksen hyödyksi.

Median edustajat ovat tervetulleita tapaamaan nuoria erityisesti kurssin päätöspäivänä 13.6., jolloin pelejä valmistuu. Kurssi järjestetään JAMKin pääkampuksella, Rajakatu 35.

Lue lisää

Lisätietoja:
Tommi Tuikka, lehtori, 040 76 42 558, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö
Jarkko Immonen, lehtori, 040 585 3628, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö 

Takaisin