20.3.2018

JAMKin tradenomiopiskelijat kisaavat kovimman myyntitykin tittelistä 22.3.

Myynnillä Suomi nousuun! Näihin talkoisiin on lähdetty mukaan myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, kun nuorista myyjälupauksista on kevään aikana valmennettu tulevia myynnin moniottelijoita. Tämän viikon torstaina JAMKin pääkampuksella etsitään jälleen parasta myyjää.

Mittaa myyntitaidoista otetaan Value Selling-kilpailussa. JAMKista kisaan osallistuu seitsemän tradenomiopiskelijaa. Myyntikärjen opiskelijat ovat keskittyneet opinnoissaan etenkin myyntiin ja markkinointiin ja he ovat valmistautuneet kilpailuun kevään aikana pidetyn myyntivalmennuksen avulla.

– Kilpailu käydään myyntikäynnin simulaationa, jossa myyjänä toimiva opiskelija kohtaa yrityksen ostajan. Kisasuoritukset lähetetään suorana lähetyksenä auditorioon, jossa yleisö voi seurata tilaisuutta. Yrityselämän kumppanit ovat arvioimassa opiskelijoiden suorituksia, kisajoukkuetta valmentanut vastuuopettaja Päivi Könönen sanoo.

Vuoden 2018 Value Selling-kilpailussa myytävä tuote on myynnin prospektointiin kehitetty yritystietokanta Vainu. Tänä vuonna arviointiraadissa ovat mukana muun muassa edustajat Balentorilta, Aava&Bangilta, Vainulta sekä MMA:lta.

Kilpailun kaksi parasta pääsee edustamaan JAMKia huhtikuussa järjestettävään, ammattikorkeakoulujen väliseen kansalliseen Best Seller-kilpailuun Helsinkiin.

Yritysten ja median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan jännittävää kisaa JAMKin pääkampukselle, Rajakatu 35, torstaina 22.3. klo 8.50 alkaen. Voittaja julkistetaan ja palkitaan Kasvosalissa klo 14.00.

Ohjelma

Oskari Smeds, myyntikärjen opiskelija bloggaa

Hakuaika JAMKin tradenomiopintoihin on parhaillaan käynnissä ja päättyy 28.3. klo 15.

Lisätietoja:
Päivi Könönen, lehtori,  050 381 0488,  etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin