8.5.2018

Eurooppa-päivää vietetään JAMKissa 9.5.

Mukana 25 hanketta! Tule tapaamaan JAMKin hankeväkeä, tutustu tiloihin ja saa tuikitärkeää EU-tietoa!

Toukokuun yhdeksäntenä vietetään kaikissa Euroopan unionin jäsenvaltioissa Eurooppa-päivää. Kyseisenä päivänä järjestetään monenlaisia tapahtumia ja juhlatilaisuuksia, joiden tarkoitus on tuoda unionia tutummaksi.  EU on lisännyt kansainvälistä yhteistyötä ja liikkuvuutta sekä opiskelijoiden että henkilökunnan osalta.

Tätä päivää juhlistetaan myös JAMKin kampuksilla! Tapahtuman tarkoituksena on tuoda näkyviin sitä, mitä mahdollisuuksia EU-jäsenyys on mukanaan tuonut ja millaista toimintaa EU rahoittaa alueellaan. Estradille pääsevät JAMKin EU-rahoitteiset projektit. Nyt on loistava mahdollisuus tutustua JAMKin TKI-toimintaan ja tulla kuulemaan millaisia tuloksia näissä projekteissa on saatu aikaan! Paikalla on myös Eurooppalainen Keski-Suomi ry (EKS) kertomassa omasta toiminnastaan.

Tapahtuma järjestetään "markkinahengessä" eli tule silloin paikalle kun se sinulle parhaiten sopii. Esittelypisteet ovat avoinna klo 10-14 välisen ajan ja ne sijoittuvat kampuksille seuraavasti:

  • Dynamo, Piippukatu 2, ala-aula:
    • Hankkeet esittäytyvät: KeHO - Keski-Suomen Hyvinvoinnin Osaamiskeskittymä, Yksissä: Tietoa ja taitoa ihmissuhteisiin, kohtaamisia maaseudun asukkaiden parhaaksi, Green Care koulutusmalli korkea-asteelle, SyKe - Sykettä Kylässä, OTTO - Osallistuva arki kotoutumisen tukena -Turvapaikanhakijoiden sosiaalista osallisuutta vahvistava esikotoutumisen malli, Hyvinvointikioski työ- ja toimintakyvyn vahvistajana, KEHTO - Koulutusta edistävät todellisuudet, Meijän polku, TESSU - Tehdään yhdessä ohjausta, OSMO - Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin, ViSuAL - Video-Supported education Alliance ja SENEL - SEN Employment links: Working with Employers and Trainers to support Young
    • IT-instituutissa voi käydä klo 9 – 12 välillä katsomassa tilannehuonetta sekä kuulla kyberturvallisuushankkeiden JYVSECTEC Centerin ja Center RGCE -projektien tuloksista.
  • Biotalousinstituutti, Tuumalantie 17, Saarijärven Tarvaala: aulatilat
    • VinsectS – HYÖNTEISTALOUS OSANA VIITASAARI-SAARIJÄRVI SEUTUKUNNAN KIERTOTALOUTTA, tutustu sotilaskärpästen kasvatukseen ja kuuntele tietoisku klo 12-13 välillä
    • BioKas – Kierrätyspohjaiset kasvualustaratkaisut, esillä erilaisia kasvualustoja

Tervetuloa juttelemaan, kokeilemaan, testaamaan ja ennen kaikkea tutustumaan EU:n ihmeelliseen maailmaan!  Mukana on kaikkiaan 25 JAMKin hanketta!

Lue lisää JAMKin hanketoiminnasta

Lisätietoja: 
Marja Kämppi, suunnittelija, 040 630 4069, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Avainsanat

tki

Jaa

Takaisin