16.7.2018

EduFutura Jyväskylä mukana SuomiAreenassa ja Kalevan kisoissa

EduFutura Jyväskylä on mukana kahdessa tämän viikon suurtapahtumassa SuomiAreenassa Porissa 16.–18.7. ja Kalevan kisoissa Jyväskylässä 19.–22.7.

Tapahtumissa keskusteluteemoja ovat muun muassa kouluviihtyvyys, opiskelijan osaamisen vahvistaminen ja hyvinvointi. Tervetuloa kuuntelemaan tilaisuuksia ja keskustelemaan opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista aiheista!

SuomiAreenassa keskustellaan kouluviihtyvyydestä

Porin SuomiAreenassa EduFutura Jyväskylä järjestää yhdessä Sivistystyönantajien ja Skills Finland ry:n kanssa improvisaatioteatterilla tarinallistetun keskustelutilaisuuden Elämänpituinen opinpolku – pitkää piinaa vai osaamisen iloa? 17.7. klo 11.30–12.30 kaupungintalon pihassa (Hallituskatu 12).

Näyttelijä Mikko Leppilammen juontamassa keskustelussa ja KujeImpron pienissä teatteriesityksissä pohditaan muun muassa sitä, miten nykyinen koulutusjärjestelmä tuottaa ja päivittää yksilön osaamista ja kuinka opiskelijan hyvinvointi huomioidaan. Keskusteluteemat pohjautuvat EduFutura Jyväskylän tammikuussa julkaiseman kirjan Maailma muuttuu – muuttuuko koulukin? teemoihin. EduFutura Jyväskylää keskustelussa edustavat rehtorit Keijo Hämäläinen (JYU) ja Jussi Halttunen (JAMK) sekä johtaja Vesa Saarikoski (GRADIA).

Opiskelijoiden kesäkiertue puolestaan jalkautuu kansalaistorille 16.–18.7. (paikka 53) ja on kertomassa Opiskelijatarinoita! Kauppatorin MTV-lavan Torivartissa 17.7. klo 10.20–10.40 yhdessä professori Jouni Välijärven kanssa. Myös Torivartissa kuulijoita ilahdutetaan KujeImpron improvisaatioteatterilla.

Opiskeluasiaa ja kivaa tekemistä Kalevan kisojen Kisatorilla

Jyväskylässä on Suomen parhaimmat mahdollisuudet opiskella liikunnan, hyvinvoinnin, terveyden tai kuntoutuksen alaa, tai yhdistää tavoitteellinen urheilu jonkin muun alan opiskeluun. Myös harrastustoiminta on vilkasta ja lähiliikkumiseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota.

EduFutura Jyväskylän aurinkoiset kannustusjoukot kertovat Kalevan kisojen kisatorilla Harjulla monipuolisista opiskelutarjonnasta ja opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämisestä koko kisojen ajan 19.–22.7. Paikalla on myös opiskelijoiden kesätiimi, joka tarjoaa mukavaa tekemistä kaikenikäisille.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama yhteisö. Yhteistyön tavoitteena on parantaa opetuksen laatua ja tarjota opiskelijoille monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet luoda omannäköisiä opintopolkuja.

Lisätietoja
Jenni Isopahkala
Viestintäsuunnittelija, EduFutura Jyväskylä
viestinta@edufutura.fi    |  p. +358 40 6485499

http://www.edufutura.fi/edufutura-jyvaskyla-mukana-suomiareenassa-16-18-7-2018/
http://www.edufutura.fi/kalevankisat/

Jaa

Takaisin