jamk.fi
14.11.2017

Uusi vastuullisen matkailun tuotekehityskoulutus alkaa JAMKissa

Globaali kilpailu ja muuttuvat kuluttajakäyttäytymisen trendit matkailussa vaativat alan toimijoilta innovatiivisia ratkaisuja. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa vuonna 2018 alan ammattilaisille korkeakouludiplomikoulutusta, jolla vastata toimintaympäristön muutoksiin.

Vastuullisen matkailun tuotekehitys-koulutus tarjoaa tilaisuuden päästä mukaan kahden vuoden ohjattuun palvelumuotoiluprosessiin ja kehittää oman organisaation tai muun toimeksiantajan palveluita.

–  Palvelumuotoiluprosessissa etsitään asiakaslähtöisiä, innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja organisaatioiden tuotekehitykseen. Digitaaliset ratkaisut sekä palvelutuotannossa että markkinoinnissa korostuvat, lehtori Petra Blinnikka toteaa.

Opiskelu onnistuu oman työn ohessa. Matkailun diplomikoulutus on korkeakouluopiskelua, ja mikäli opiskelija myöhemmin hakee JAMKin restonomikoulutukseen, nämä opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa.

Koulutukseen ilmoittautuminen on käynnissä marraskuun ajan, ja koulutus alkaa helmikuussa 2018. Koulutus kestää kaksi vuotta ja ryhmään otetaan 30 opiskelijaa. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa, joten osallistujia odotetaan ympäri Suomen. Osallistujille järjestetään myös teemapäiviä, joissa on mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Ensimmäiset teemapäivät järjestetään 8.-9.2.2018.

– Jyväskylän ammattikorkeakoululla on pitkä kokemus verkko-opetuksen järjestämisestä, esimerkiksi kestävän gastronomian restonomikoulutusta on järjestetty jo muutaman vuoden ajan kokonaan verkossa, Blinnikka sanoo.

JAMK oli Suomen ensimmäinen korkeakouludiplomikoulutusta tarjoava ammattikorkeakoulu, ja vuonna 2018 JAMK järjestetää matkailun koulutuksen lisäksi mm. henkilöstö- ja talousosaaja- sekä asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla –korkeakouludiplomikoulutukset.

Lue lisää matkailun korkeakouludiplomista

Lisätietoja:
Petra Blinnikka, lehtori, 040 539 9185, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin