jamk.fi
28.2.2017

Ulkoilmainnostus mahdollistaa liiketoimintaa myös keskisen Suomen yrittäjille

Suomi on profiloitumassa kovaa vauhtia yhdeksi ykköskohteista globaalissa luontomatkailun ja retkeilyn trendissä. Myös kotimaiset kävijät liikkuvat uusissa kohteissa perinteisten ja jo pitkään suosittujen luontokohteiden lisäksi. Kuinka tähän vastataan keskisessä Suomessa ja kuinka se voidaan tehdä jatkossa vielä paremmin ja innovoivammin? Mahdollisuuksia on monia alkaen alueen viidestä kansallispuistosta. Lisäksi maakunnassa on käynnissä lukuisia kehittämistoimenpiteitä, joilla tähdätään juuri maaseudun yritysten liiketoiminnan kasvattamiseen

Tervetuloa kuulemaan esimerkkejä sekä käymään virkeää keskustelua luontomatkailun tarjoamista mahdollisuuksista Tuloa ja hyvää oloa luonnosta-seminaariin Konnevedelle 14.3. klo 10.30 alkaen.

Ohjelmassa on esityksiä ja keskustelua luontomatkailun liiketoiminnan kehittämisen liittyen. Päivän aikana pohditaan mm. kuinka maaseudun mikro- ja pienyritykset tavoittavat helposti kävijöitä myös kansainvälisiltä retkeilymarkkinoilta Outdoors Finland–portaalin avulla.

Seminaari järjestetään Euroopan maaseuturahaston rahoittamien kehittämishankkeiden yhteisponnistuksena: mukana ovat Rautalammin ja Konneveden luontomatkailun koordinaatiohanke, Kiehtova maisema-hanke, # Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle sekä Luontolähtöisiä palveluja Keski-Suomesta-hanke.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tapahtuma myös facebookissa

Lisätietoja:
Mirva Leppälä, projektipäällikkö, 050 431 7574, etunimi.sukunimi@jamk.fi ja Sanna Peltola, projektipäällikkö, 040 560 7927, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

 

Avainsanat

Jaa

Takaisin