jamk.fi
31.3.2017

Pelikurssi koululaisille 14.-16.6.

Tule oppimaan pelintekoa! Järjestämme 14.-16.6.2017 kolmipäiväisen kesäkurssin, jolla opit tekemään tasohyppely- tai seikkailupelin. Kurssi on suunnattu peruskoulun 3.-9. luokkalaisille. Ilmoittaudu lähtötasosi mukaan joko Level 1 tai Level 2 -kurssille.

Kurssi pidetään ke 14.6. - pe 16.6. klo 10-15 Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa, Rajakatu 35. Luokissa on koneet, mutta halutessasi voit ottaa oman koneen mukaan.

Level 1

Level 1:ssa tutustutaan käytettäviin ohjelmistoihin ja toteutetaan esimerkkipeli tutoriaalin pohjalta. Kurssilainen tekee lisäksi ohjatusti oman pelin joko oman idean pohjalta tai hyödyntäen valmiita mallipohjia. Pelissä käytettävän pelihahmon hän suunnittelee ja luo itse. Pelit siirretään lopuksi web-palvelimelle, jotta niitä voidaan pelata selaimella verkon ylitse

Level 2

Level 2 on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet Level 1:n tai joilla on aiempaa kokemusta pelinkehittämisestä. Tavoitteena tehdä mobiililaitteella pelattava peli, jossa on useampi taso tai peliruutu. Peleihin voidaan toteuttaa joitakin kehittyneempiä ominaisuuksia. Ohjauksessa pyritään kehittämään tekijän itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Lue lisää
Takaisin