jamk.fi
10.2.2017

Mitä ovat hyvän elämän kokeilut?

Jyväskylässä pidetään ystävänpäivänä 14.2.2017 klo 12 – 16 Aalto-salissa kaikille avoin Hyvän elämän kokeilut –tapahtuma. Tavoitteena on edistää keskisuomalaista kokeilukulttuuria ja levittää tietoa Keski-Suomessa toteutetuista kokeiluista. Kokeilevaan kehittämiseen keskittyvä tapahtuma rohkaisee ja innostaa osallistujat suunnittelemaan ja toteuttamaan kokeiluja sekä tunnistamaan onnistuneen kokeilun avaintekijät.

Aiheesta puhumassa ja toimeksiantoja jakamassa ovat Kokeileva Suomi-hankkeen erityisasiantuntija Annukka Berg Valtioneuvoston kansliasta, tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville Jyväskylän kaupungilta ja Niina Nevala Turvassa?-valokuvausprojektista. 

Tilaisuudessa voi lähteä mukaan valmentajan vetämiin kokeilutreeneihin tai työstää toimeksiannon suunnitelmaa kokeilupajassa.

Tapahtuma pidetään ti 14.2. klo 12-16 Jyväskylän Aalto-salilla (Väinönkatu 7).

Lue lisää

Lisätietoja:
Tarja Moilanen, verkkopedagogiikan suunnittelija,  040 565 9295, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Henna-Riikka Markkio, koulutussuunnittelija, 0400 349 356, etunimi.sukunimi@humak.fi, Humanistinen ammattikorkeakoulu

Tapahtuma kuuluu Kokeileva Suomi-kärkihankkeeseen, jonka tavoitteena on kokeilukulttuurin vahvistaminen Suomessa. Ammattikorkeakoulut järjestävät alueillaan Kokeileva Suomi -kiertuetapahtuman yhteistyössä Valtioneuvoston kanslian ja Arenen kanssa. Keski-Suomen tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu

Takaisin