jamk.fi
14.2.2017

Luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta

Tervetuloa osallistumaan LuoKSe–luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta hankkeen tuleviin tapahtumiin.

Green Care –toimijatreffit Laukaassa

Puustellin työkylässä, Kantolantie 410, 41340 Laukaa  tiistaina 21.2.2017 klo 13.00- 16.00

Treffit on tarkoitettu Green Care –yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville, muille toimijoille, luonnosta hyödyntämisestä kiinnostuneille! Sisältönä mm. laatumerkkihaku, yksityisten sosiaalipalvelujen luvan- ja ilmoituksen varaisuus, osuuskuntatoiminta ja toimijaesimerkkejä esim. Pelastakaa Lapset ry ja lasten yhteisöllinen ryhmätoiminta.

Vapaa pääsy! Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi 15.2.2017. mennessä.

Lisätietoa

Tuloa ja hyvää oloa luonnosta -luontomatkailuseminaari Konnevedellä 14.3. klo 10.30-16

Päivän aikana kerrotaan mitä tekee ictyocare – erityisryhmien vesistöohjaaja ja kuinka kansallispuistoja voi hyödyntää yritystoiminnassa. Mukana on esimerkkejä erilaisista luontoon ja hyvinvointiin liittyvästä yrityksistä. Työpaja tarjoaa mahdollisuuksia omaan tekemiseen ja kokemiseen. Seminaari pidetään Jyväskylän yliopiston tutkimusasemalla Konnevedellä.

Ilmoittautuminen linkistä

Ohjelma tarkentuu LuoKSe-hankkeen sivulle

Puutarha-avusteisuus Green Care -toiminnassa -teemailtapäivä Jämsässä

Jämsän ammattiopisto, puutarha, luonto ja ympäristö, Metsäoppilaitoksentie 14, Museokämppäalue, Jämsänkoski, keskiviikkona 29.3.2017 klo 12.00 - 16.00

Tutustutaan puutarha-avusteisen toiminnan perusteisiin ja kuullaan kokemuksia puutarhatoiminnasta kuntouttavassa työtoiminnassa. Työpajojen aikana on mahdollisuus paitsi tutustua toisiin toimijoihin, kokeilla kukkasidontaa, linnunpönttöjen tekoa sekä taimien kylvö- ja istutustöitä.   Ilmoittaudu 16.3. mennessä.  Vapaa pääsy.

Lisätietoa

 

Takaisin