jamk.fi
16.8.2017

Korkeakoululiikunnan liikuntatarra poistuu – tilalle mobiilikuitti

Korkeakoululiikunnan syksy käynnistyy uudistuneena: Liikuntatarra poistuu vähitellen käytöstä ja tilalle tulee mobiilikuitti. Koko vuoden maksu poistuu, ja tilalle tulee kausittainen maksu. Kaikki liikuntapalvelut, - ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalit - saa yhdellä liikuntamaksulla.

Mobiilikuitilla pääsee nyt myös Monitoimitalon kuntosalille. Kaupungin liikuntapalveluista tulee lunastaa salin käyttöön oikeuttava 7 euroa maksava ranneke. 4.9. käynnistyvä syyskausi maksaa 40 euroa. Opiskelijoiden toiveesta mobiilikuitti korvaa vähitellen liikuntatarran.  Mobiilikuitin käyttöönottaminen on myös askel kohti kehitteillä olevaa mobiiliopiskelijakorttia. Syyskauden liikuntamaksu tulee myyntiin 16.8. Syksyn liikuntamaksulla voit osallistua myös kesäkauden ohjelmaan, joka jatkuu 25.8.2017 asti. Syyskauden ohjelma käynnistyy 4.9.

Kausikohtaiset hinnat:

Syyskausi (31.12. asti) 40 euroa  
Kevätkausi (1.1.-30.4.2018) 40 euroa  
Kesäkausi (1.5.-31.8.3018) 20 euroa

Hinnat ovat nousseet hieman viime vuodesta. Arvolisäveron muutos nostaa hintoja noin 10 %, ja yliopiston ostamat ulkopuoliset palvelut ja tilakustannukset ovat nousseet. Ryhmäliikunnan viikoittainen ohjelma päivitetään lähiviikkojen aikana kalenteriin korkeakoululiikunnan sivuille.

Lisätietoja