jamk.fi
13.3.2017

kevään yhteishaku alkaa 15.3.

Kevään korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona 15.3. JAMKissa on tarjolla 1400 aloituspaikkaa ja 30 tutkintoa seitsemältä eri alalla. Opiskelupaikkoja on nuorille ja aikuisille, englanninkielisistä koulutuksista voi hakea edelleen teknologiayksikön järjestämään International Logistics-ohjelmaan. Myös musiikkipedagogin tutkinnon voi suorittaa kokonaan englanniksi.

Uusina toteutuksina alkaa mm. neljä YAMK-tutkinto-ohjelmaa: digitaalinen toimitusketju, verkostojohtaminen, monialainen kuntoutus ja musiikkipedagogi-koulutus.  

– Nimensä mukaisesti ylempi ammattikorkeakoulututkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa yliopiston maisteritutkintoa, JAMKin hakukoordinaattori Sanna Tyrväinen sanoo.

Myös verkossa suoritettavien opintojen kysyntä ja sen myötä toteutus jatkuvat: JAMKissa restonomi- ja tradenomitutkinnon voi opiskella kokonaan verkossa. Näihin liittyvä info järjestetään 15.3. klo 17.00.

Hakeminen JAMKin koulutuksiin tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Hakuaika päättyy 5.4. klo 15 ja opinnot alkavat elokuussa.

Lue lisää

Lisätietoja:
Hakijapalvelut, 040 556 0409, hakijapalvelut(a)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin