jamk.fi
9.6.2017

Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin johtajaksi on valittu Mika Karjalainen

IT-instituutti on merkittävä ICT-alan insinöörien kouluttaja Jyväskylässä. IT-instituutissa aloittaa vuosittain noin 170 AMK- ja YAMK-opiskelijaa ja valmistuu noin 100 tieto- ja viestintätekniikan ammattilaista.

IT-instituutin johtajan tehtävää haki 15 henkilöä, joista 7 kutsuttiin haastatteluun.

Tehtävään valittiin Mika Karjalainen (insinööri, YAMK). Karjalainen on työskennellyt JAMKissa 2,5 vuotta kyberturvallisuuden lehtorina ja JYVSECTECin palveluliiketoiminnasta vastaavana. Hän on työskennellyt mm. Puolustusvoimien Johtamisjärjestelmäkeskuksessa ja Suomen Turvallisuusverkko Oy:ssä. Karjalaisella on vahvaa kokonaisturvallisuusosaamista.

Valinnassa painotettiin vahvaa kykyä ja näkemystä johtaa asiantuntijaorganisaatiota nopeasti muuttuvassa digitaalisessa toimintaympäristössä. Myös henkilöstön osaamisen kehittyminen haluttiin varmistaa.

Mika Karjalainen pitää erityisen tärkeänä panostamista yritysyhteistyöhön ja teollisuuden tarpeisiin. IT-instituutilla on jo olemassa vahva kansallinen ja kansainvälinen yritysyhteistyöverkosto, mikä on erinomainen lähtökohta henkilöstön jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

IT-instituutissa toimii maan johtava kyberturvallisuuskeskus, JYVSECTEC, minkä RGCE-testaus- ja harjoitusympäristö on kansainvälisesti arvostettu ja ainutlaatuinen Euroopassa. Instituutti sijaitsee Jyväskylässä Lutakon kampuksella, Dynamossa.

Mika Karjalainen aloittaa tehtävässään 7.8.2017.

Lisätietoja:
Pasi Raiskinmäki, yksikönjohtaja, 050 309 5359, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Takaisin