jamk.fi
5.12.2017

JAMKissa on nautittu opiskelijoiden suunnittelemia annoksia Suomi100–henkeen

Tällä viikolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla on tarjolla perinteistä suomalaista ruokaa. JAMKin restonomiopiskelijat ovat suunnitelleet erikoisannoksia Suomi 100-henkeen Sodexon keittiömestari Lassi Heinosen opastuksella.

– Myös kahvilasta löytyy perinteisiä suomalaisia herkkuja, leipurimme Jenni Leinonen on opiskelijaryhmän kanssa loihtinut esimerkiksi mustikkakukkoa, avolohikukkoa ja korvapuusteja, Sodexon key account manager Sirpa Räsänen kertoo.

Opiskelijat ovat myös koostaneet historiatietoa Suomen ruoka- ja kahvilakulttuurin kehityksestä Suomen itsenäisyyden aikana. Esitykset ovat nähtävillä JAMKin kampuksilla kuluvan viikon ajan.

– JAMKin restonomiopiskelijat ovat mukana myös suunnittelemassa pääkampuksen Radis-ravintolan visuaalista ilmettä yhteistyössä kanssamme, Räsänen kertoo.

Projekti on osa restonomiopiskelijoiden Food Culture-opintoja.

– On tärkeää saada opiskelijat mukaan ideoimaan erilaisia projekteja. Tällä tavalla kehitämme yhteistyötämme ja saamme opiskelijoille mahdollisuuden tutustua todelliseen työelämään. Lisäksi opiskelijat ovat meille tärkein ja suurin asiakasryhmä, joten kuulemme mielellämme heidän mielipiteitään ja osallistamme heidät toimintaamme, Räsänen iloitsee.

Toimittajat ovat tervetulleita tutustumaan näyttelyyn ja maistelemaan JAMKin opiskelijoiden suunnittelemia suomi100-makuja 7.-8.12. välisenä aikana sovittuna ajankohtana. Opiskeljat pääsevät mukaan Suomi100-juhlintaan 7.12.pääkampuksella, jolloin nautitaan yhteiset kakkukahvit.

Lisätietoja:
Sirpa Räsänen, key account manager, 050 3017745, etunimi.sukunimi@sodexo.com, Sodexo