jamk.fi
24.3.2017

JAMKin kesäopintomahdollisuudet ovat historiallisen laajat

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on laajentanut kesäopintotarjontaansa merkittävästi. Oman tarjonnan lisäksi JAMK on mukana myös valtakunnallisessa yhteistyössä.

– Summersemester.fi-portaaliin on koottu 21 ammattikorkeakoulun yhteinen kesäopintojaksotarjonta, JAMKin kesäopintoyhteistyötä koordinoiva Tytti Pintilä kertoo.

– JAMKin opiskelija voi siis valita maksutta opintojaksoja lähes kaikkien ammattikorkeakoulujen tarjonnasta. Opintojaksot ovat pääosin verkko-opintoja.

Yhteistä Jyväskylän oppilaitosten kesätarjontaa kootaan parhaillaan myös EduFutura-yhteistyönä. JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteinen tarjonta julkaistaan myöhemmin keväällä.

 – Voisi siis sanoa, että jyväskyläläisten opiskelijoiden kesäopintomahdollisuudet ovat historiallisen laajat, Pintilä iloitsee. 

Turun AMK toteutti palautekyselyn viimevuotisista summersemester.fi-opinnoista. Palautteen perusteella korkeakouluopiskelijoilla on todellista kiinnostusta ympärivuotiseen opiskeluun. 60 % vastaajista opiskeli kesällä, koska halusi jouduttaa opintojaan. 40 % vastaajista nosti esiin myös mahdollisuuden opiskella muiden ammattikorkeakoulujen opintojaksoilla. 77 % mielestä kesän 2016 opintojaksotarjonta oli kattava. 

 –  Kesällä 2017 valikoimassa on  yli 400 opintojaksoa, eli opintotarjontaa voidaan pitää erittäin laajana, Pintilä toteaa.

Opintojaksoille ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa summersemester.fi.

Tutustu portaaliin

Lisätietoja:
Tytti Pintilä, asiantuntija, 040 869 0723, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin