jamk.fi
13.2.2017

JAMKin hyvinvointiyksikön opiskelijat järjestävät toimintapäivän korvaushoitopotilaille 15.2.

Asema 78 on Sovatek-säätiön hallinnoima vertaistoimintakeskushanke, joka tarjoaa päihteettömän kohtaamispaikan Jyväskylän korvaushoitopotilaille. Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikön ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät toimintapäivän korvaushoitopotilaille ke 15.2. klo 10-14 osana yrittäjyyden opintojaksoaan. Päivän ohjelma tukee osallistujien elämänhallintataitoja.

Hippoksen pesäpallokentällä on osallistavia toimintapisteitä, joilla voi kokea liikunnan iloa ja yhdessä tekemisen riemua. Asema 78:n tiloissa osallistujilla on mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen. Tapahtuman lopuksi Katja Holopainen Mandalatalolta tulee pitämään rentoutushetken.

Yrittäjyyskurssi kuuluu kaikkien JAMKin hyvinvointiyksikössä opiskelevien opintoihin. Kurssin tarkoituksena on opettaa opiskelijoita tarkastelemaan SOTE-alaa yrittäjän näkökulmasta.  

Projektin tekeminen on opettanut meille kaikille paljon tiimityön tärkeydestä. Yhteistyökumppanin ja asiakkaiden avoin ja lämmin suhtautuminen meihin opiskelijoihin on ollut palkitsevaa ja ohjannut meitä projektissamme pitkin matkaa oikeaan suuntaan. Iso kiitos heille siitä, tapahtuman projektipäällikkö Heidi Toivainen iloitsee.

Tapahtuman mahdollistavat yhteistyökumppanit ja sponsorit, joihin lukeutuvat JAMKin lisäksi mm. Antishop, Bovallius-ammattiopisto, Joensuun Tele-Set Ky, Jyväskylän kaupunki, Laukaan vapaa-aikatoimi, Leppäsen cafe-konditoria, Life, McDonald's, Medica, Prisma Seppälä, Punainen kirahvi, Surprise Me, Take away tea shop, Valio, Tukkutalo Heinonen ja K-Citymarket Palokka.

Lue lisää sote-alan opinnoista JAMKissa

Lisätietoja:
Heidi Toivainen, tapahtuman projektipäällikkö, 045 1609 700, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö

Takaisin