jamk.fi
31.5.2017

JAMK Summer School tuo kansainvälistä tunnelmaa JAMKiin

JAMK Summer School kokoaa jälleen yhteen opiskelijoita ympäri maailman. Tulevien viikkojen aikana kampuksilla ja Jyväskylässä on luvassa kansainvälistä säpinää: sen takaa liki 200 Summer Schooliin osallistujaa, lukuisat työpajat toiminnallisuuksineen, luennot, vierailut ja monipuolinen vapaa-ajan ohjelma.

Mukana menossa on myös JAMKin tutkinto- ,vaihto- ja avoimen AMK:n opiskelijoita.

- Opiskelijat suorittavat Jyväskylässä pääsääntöisesti opintoja, jotka ovat osa heidän tutkintoaan kotimaassa,  JAMK Summer Schoolia koordinoiva JAMKin asiantuntija Minna Junttila kertoo.  

Kesällä opiskellaan sekä pääkampuksella, Lutakossa että Saarijärven Tarvaalassa: liiketoimintayksikön kesäkuinen Creativity and Communication in Responsible Business houkuttelee satakunta osallistujaa. Ammatillisen opettajakorkeakoulun järjestämissä työpajoissa keskitytään luovaan ja ratkaisukeskeiseen ajatteluun. Hyvinvointiyksikön kokonaisuudet sisältävät useita toiminnallisia työpajoja. Teknologiayksikön Future Technologies-jakson teemana on bioenergia ja opintoja tehdään kaikilla kolmella JAMKin kampukselle.

Katso tarkat ajankohdat ja ohjelmat

Mielenkiintoisia poimintoja viikon varrelta:

ma 5.6. sisävesiristeily Ms Rhealla

ke 7.6. Traditional Finnish Summer Eve Experience , Varjolan tila

ma 12.6. klo 18-21 sisävesiristeily Ms Rhealla

ti 13.6. klo 16-18,  JJKn jalkapallotapahtuma, Vehkahallin sisäkenttä. Kesäkoululaiset kuulevat suomalaisesta jalkapalloharrastuksesta ja pääsevät pelaamaan taitureiden valmennuksessa.

to 15.6. klo 19. Suomi100 lounas, ravintola RajaCafe

#jamksummerschool

Lisätietoja:
Minna Junttila, asiantuntija, 040 588 6533, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jaa

Takaisin