jamk.fi
28.8.2017

Digijohtajaksi-tapahtumassa pohditaan miten parhaat johtavat toisin

Satakunta keskisuomalaista mikro- ja pk-yritysten edustajaa kokoontuu Jyväskylässä 29.8.2017 jakamaan johtamiskäytänteitä. Digijohtajaksi-hankkeen tapahtumassa puhujat tulevat Euroopan ja Suomen parhaiksi palkituista työpaikoista: henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen, ohjelmistotalo Vincit; ketjujohtaja Juhana Lamberg, lemmikkieläintarvikkeiden vähittäismyyntiketju Musti ja Mirri sekä konsultti Jussi Sivonen digitoimisto Sinisestä Meteoriitista.

Parhaiksi työpaikoiksi palkituissa yrityksissä johdetaan ihmisiä niin, että he haluavat käyttää osaamistaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tasapaino tyytyväisyyden ja tuloksellisuuden välillä vaatii tuoretta johtamisajattelua.

Vincit on moninkertainen Paras työpaikka (Great place to work) -kilpailun voittaja ja yhtiö ilman esimiehiä. Vincit voitti Euroopan parhaan työpaikan tittelin vuonna 2016, ja se on palkittu Suomen parhaana työpaikkana 2014, 2015 ja 2016. Johanna Pystynen kertoo tilaisuudessa, miten luodaan kulttuuri, jossa työntekijät pystyvät kehittämään työtään ja johtamaan itse itseään.

Musti ja Mirri voitti Suomen paras työpaikka -tittelin suurten yritysten sarjassa heti ensimmäisenä osallistumisvuotenaan 2016. Juhana Lamberg kertoo, miten avoimuus, luottamus ja osallistaminen toteutuvat käytännössä voimakkaasti kasvavassa ketjussa sekä mikä merkitys arvoilla on Mustin ja Mirrin työskentely-ympäristössä.

Sinisen meteoriitin Jussi Sivonen toimii työssään työkavereiden ja asiakkaiden innostajana ja käyttää puheenvuoron siitä, miten luodaan innostuksen kulttuuria. Sinisen meteoriitin ydinbisnes ovat digitaaliset ratkaisut, joilla tehdään asiakkaiden työpäivistä ja asiakaskokemuksista toimivia.

Tilaisuuden järjestää Digijohtajaksi-hanke, joka vahvistaa keskisuomalaisten mikro- ja pk-yritysten digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaisee uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittaman hankkeen toteuttaa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä yhdessä Keski-Suomen Yrittäjien, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa.

Digijohtajaksi -hanke

Lisätietoja:
Heidi Mikkola, asiantuntija, 040 416 3540, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin