jamk.fi
12.4.2017

Brändiseminaari 25.4.

Tradenomiopiskelijat järjestävät 25.4. Brandit-seminaarin markkinoinnista kiinnostuneille ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Oman tarinansa brändityöstä kertovat Harvian, FirstBeatin ja Veikkauksen edustajat.

 Tradenomiopiskelijat järjestävät 25.4. Dynamolla Brandit-seminaarin markkinoinnista kiinnostuneille ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Oman tarinansa brändityöstä kertovat Harvian, FirstBeatin ja Veikkauksen edustajat.

 Liiketalouden opinnoissa voi suuntautua brändiosaajaksi. Brändiosaajan kärjessä opiskelija tutustuu brändin strategiseen suunnitteluun, kehittämiseen ja johtamiseen tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa. Yksi tärkeistä yhteistyökumppaneista on Makua Foods Oy, jolle opiskelijat ovat tehneet mm. brändi- ja kilpailuanalyysia.

Opiskelijat Enni Rantala ja Helmi Lipponen järjestävät bränsiseminaarin osana opintojaan. Enni painottaa opinnoissaan muotiliiketoimintaan ja suuntaa syksyllä Kanadaan vaihtoon. Helmi puolestaan suorittaa parhaillaan harjoittelua sanomalehti Keskisuomalaisen markkinoinnissa.

 Lue lisää seminaarista

Lue lisää brändikärjestä 

Takaisin