jamk.fi
29.3.2017

Biotalouden logistiikkainsinöörejä koulutetaan JAMKin ja SEAMKin yhteistyönä

Suomalaisen biotalouden kasvaessa alalle tarvitaan uusia osaajia valtakunnallisen biotalousstrategian mukaisesti.

"Biotalouslogistiikan" opinnot valmentavat hyödyntämään, kehittämään ja johtamaan logistisia järjestelmiä. Kyseessä on nyt ensimmäistä kertaa toteutettava AMK-tutkintoon johtava koulutus, joka järjestetään Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Tutkinto-ohjelmasta valmistuu logistiikan ammattilaisia, jotka tuntevat myös biotalousalan.

 – Biotalouslogistiikan insinöörikoulutuksessa opitaan, kuinka uuden, älykkään teknologian tuomat mahdollisuudet  hyödynnetään toimitusketjun hallinnassa. Koulutuksessa huomioidaan myös  kaukokuljetuksien muuttuneet mitat ja massat, JAMKin vastuukouluttaja, lehtori Risto Pakarinen kertoo.

 – Lisäksi perehdytään siihen, kuinka pienetkin, kevyttä raaka-ainetta sisältävät materiaalivirrat yhdistetään kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi huomioiden samalla tuotteen laatuvaatimukset. 

Koulutus toteutetaan JAMKin ja SeAMKin yhteistyönä joustavana monimuototeutuksena. Se sopii hyvin esimerkiksi työssäkäyville. 

Kontaktiopintoja järjestetään kerran kuukaudessa pääsääntöisesti Seinäjoella, ja suurimman osan opinnoista voi ajoittaa itsellesi sopivaan aikaan elämäntilan mukaan. Koulutukseen haetaan 5.4. mennessä osoitteessa opintopolku.fi.

Lue lisää

Lisätietoja:
Risto Pakarinen, lehtori, 040 631 1873, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Jaa

Takaisin