jamk.fi
11.5.2017

3D-tulostamisella tehostetaan yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja

JAMK ja Canon järjestävät yhteistyössä 3D & Suurkuva tulostamisen Pop Up-tapahtuman JAMKin Rajakadun pääkampuksella. Tapahtumaan on avoimet ovet to 11.5.2017 klo 9-17 välillä. Vierailijat pääsevät tutustumaan käytännössä 3D tulostamisen mahdollisuuksiin, keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja tutustumaan JAMKin koulutuksiin.

3D-tulostamisella tehostetaan yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja. Tämän teknologian avulla voidaan suunnitella parempia tuotteita ja saada tuotteet nopeammin markkinoille, Canonin avainasiakaspäällikkö Teppo Hakkarainen kertoo.

 –  Suurkuvatulostamista käytetään esimerkiksi rakennuspiirustuksien ja muiden teknisten dokumenttien tuottamiseen. Lisäksi laitteilla voidaan tulostaa julisteita ja muita markkinointimateriaaleja valokuvatasoisella laadulla, Hakkarainen jatkaa.

Tilaisuudessa voit tutustua vapaasti 3D-tulosteisiin ja ProJet2500 -sarjan 3D-muovitulostimeen käytännössä sekä teknisen-ja graafisen alan Océ ColorWave 700 ja iPF Pro 4000 -suurkuvatulostimiin. Päivän aikana pääsee keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja tutustumaan JAMKin yrityskoulutustarjontaan.

Lisätietoja:
Teppo Hakkarainen,  avainasiakaspäällikkö, 050 304 6090,  etunimi.sukunimi@canon.fi, Canon
Leena Suomi, markkinointikoordinaattori, 040 539 8873, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Avainsanat

Jaa

Takaisin