jamk.fi
12.4.2016

Yrittäjyystapahtuma DreamUp kokoaa opiskelijat Jyväskylän keskustaan 20.4.

Ainutlaatuisen oppilaitosyhteistyön tuloksena syntynyt yrittäjyyshenkinen DreamUp valtaa Jyväskylän ydinkeskustan! DreamUpissa omien unelmien toteuttamiseen motivoivat huikeat opiskelijayrittäjät sekä monet mahtavat puhujat.

Jyväskylän seudun opiskelijoille tarjoutuu tänä keväänä ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua uudenlaiseen yrittäjyystapahtumaan, DreamUpiin, jonka pääosassa ovat opiskelijayrittäjät. Keskiviikkona 20.4. järjestettävässä DreamUpissa yrittäjyyttä esitellään opiskelijoille mielenkiintoisella ja innostavalla tavalla ja opiskelijayrittäjien lisäksi mukana on muita paikallisia yrittäjiä sekä yrittäjyysasiantuntijoita. Tapahtumassa esiintyy myös inspiroivia tähtipuhujia: Madventuresin Riku ja Tunna, tubettaja Soikku, stand up -koomikko Helena Pöllänen sekä JES ry:n järjestämillä virallisilla jatkoilla bisnesasiantuntija André Noël Chaker.

DreamUp järjestetään Jyväskylän ydinkeskustassa, joten opiskelijoiden eri puolilta seutua on kätevä saapua paikalle. Kävelykadulle ja Jyväskeskukseen levittäytyy opiskelijayritysten PopUp-tori, Freetimessa ja Aalto-salissa on pitchauskilpailuja uusille yrityksille. Revolution Pubissa puolestaan tarjoutuu yrittämisestä kiinnostuneille opiskelijoille mahdollisuus jutella yritystoiminnan asiantuntijoiden kanssa pikatreffien hengessä rennossa ilmapiirissä. Tapahtuman ohjelma kestää klo 12–17 ja viralliset jatkot käynnistyvät ravintola Freetimessa kello 18. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma järjestetään osana Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteistä Yrittäjyys yhdistää -hanketta. Hankkeen tavoitteena on tehdä oppilaitosten välistä poikkitieteellistä yhteistyötä sekä tarjota opiskelijoille valmiuksia itsensä työllistämiseen, unelmiensa täyttämiseen ja oman potentiaalinsa löytämiseen sekä hyödyntämiseen. Hankkeessa luodaan kolmen oppilaitoksen yhteinen yrittäjyysosaamisen kehittämisen konsepti ja tarjotaan opiskelijoille mahdollisuus mm. kokeilla yrittäjyyttä käytännössä.


Lisätietoja DreamUp-tapahtumasta

Yrittäjyys yhdistää -hanke

Lisätietoja:
Marja Kämppi, projektikoordinaattori, 040 630 4069, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin