jamk.fi
16.5.2016

Virtaa vientiin ja verkostoihin kick off–tilaisuus ti 17.5.

Virtaa vientiin ja verkostoihin–hankkeen asiantuntijat antavat vetoapua Keski-Suomen pienille maaseutumatkailuyrityksille. Toiminta käynnistetään huomenna Juurikkasaaressa klo 8.30.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun ja Suomen Matkailukonsulttien yhteinen Virtaa vientiin ja verkostoihin-hanke käynnistää toimintansa Juhlatalo Juurikkasaaressa huomenna tiistaina 17.5. klo 8:30 alkaen. Aamupäivän aikana osallistujat saavat tietoa tämän hetkisistä yhteisistä valtakunnallisista ja maakunnallisista myyntitoimenpiteistä ja siitä, kuinka niihin pääsee mukaan. Osallistujat voivat myös vaikuttaa tuleviin suunnitelmiin, sekä keskustella aktiivisesti yrittäjien, myyjien ja kehittäjien kanssa.

Päivässä pitävät puheenvuoron:

  • Pasi Patrikainen, ylijohtaja, ELY-keskus
  • Terhi Hook, tuotekehityspäällikkö, Visit Finland
  • Leena Pajala, matkailukoordinaattori, Keski-Suomen liitto
  • Päivi Heikkala, Stopover Keski-Suomi, Kauppakamari
  • Markus Heiskanen, yrittäjä, Saimaa Holiday
  • Pasi Kauppinen, yrittäjä, Lakomäen Metsäkartano / Euroja ja Elämyksiä! yritysryhmän puheenjohtaja
  • Jouni Ortju, puheenjohtaja, Kuopion yrittäjät / Suomen Matkailukonsultit Oy

Mukana tapahtumassa on myös useita matkailualan jälleenmyyjiä.

Virtaa vientiin ja verkostoihin on Keski-Suomen maaseutumatkailun mikroyrityksiä kansainvälistymiseen, markkinointiin, myyntiin ja verkostoitumiseen aktivoiva kehittämishanke. Tavoitteena on synnyttää uusia yritysryhmiä. Hankkeen pikkusisko on ”Euroja ja Elämyksiä!”, jonka ovat perustaneet tämän vuoden alussa 10 keskisuomalaista maaseutumatkailun kärkiyritystä. Ryhmittymä tavoittelee lisämyyntiä kotimaasta ja Keski-Euroopasta yhteismarkkinoinnin keinoin. Virtaa vientiin ja verkostoihin-hanke tukee toimenpiteillään Euroja ja Elämyksiä!-yritysryhmän toimintaa. Hankkeiden yhteisbudjetti on 430 000 euroa ja ne rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. 

Päivän ohjelma

Lisätietoja:
Suvi Ahonen, projektipäällikkö, 050 4328 725, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Takaisin