jamk.fi
30.9.2016

Vapaita paikkoja Perhemuskarissa ja Vikkelissä vitosissa!

Syksyn muskaritoimintaan ehtii vielä mukaan. Tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille! Muskarin löydät suomalaiselta musiikkikampukselta, Pitkäkatu 18-22, luova luokka 238.

Seuraaviin ryhmiin  mahtuu hyvin vielä mukaan, tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille:

Perhemuskari 0 – 2 -vuotiaille vanhempineen tiistaisin klo 11.00 - 11.45

Perhemuskarissa perheen alle 3-vuotiaat lapset ja vanhemmat saavat mukavia musiikillisia kokemuksia ja elämyksiä yhdessä musisoiden. Tavoitteena on tukea aikuisen ja lapsen positiivista vuorovaikutussuhdetta, lapsen musiikillista ja mielikuvituksellista kehittymistä monipuolisten työtapojen avulla. Laulaminen, loruilu, liikkuminen ja soittaminen ovat lapsen luonnollisia ilmaisukanavia ja niistä saa voimaa ja iloa lapsen ja vanhemman yhteisiin hetkiin muskarissa ja kotona.
• Paikka:

Vikkelät Vitos-Kutoset 5 – 6 -vuotiaille lapsille torstaisin klo 18.00 – 18.45

Soitto- ja liikuntapainotteinen muskari 5- 6 vuotiaille. Muskarissa harjoitellaan soittamaan ja hahmottamaan erilaisia rytmejä sekä säestämään lauluja erilaisilla melodiasoittimilla (mm. kantele, sävellaatat). Vauhdikkaissa musiikkiliikuntaosuuksissa käytetään paljon erilaista hauskaa rekvisiittaa motivoimaan lapsia musiikkileikkeihin ja vaihtuviin teemoihin.

Lue lisää

Takaisin