jamk.fi
3.2.2016

Millaista on tulevaisuuden työ liikuntaseuroissa?

Muuttuva maailma haastaa liikuntaseurat miettimään tarkoitustaan ja kehittämään toimintaansa. Miten toimii yhteisöllinen ja menestyvä liikuntaseura? Kannattaako liikuntaseurojen luottaa vapaaehtoisiin voimiin vai myös palkata työntekijöitä? Tervetuloa kuulemaan lisää seminaariin 18.2.!

Työnuoli-projektin järjestämässä seminaarissa pohditaan liikuntaseurojen tulevaisuuden näkymiä. Pääpuhujat ovat liikuntakasvatuksen professori Pasi Koski Turun yliopistosta ja ylitarkastaja Sari Virta opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Koski on tutkinut liikunnan ilmiöitä yhteiskunnallisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Virralla puolestaan on pitkä kokemus liikuntaseurojen kehittämistyöstä ja toiminnan tukemisesta. Seminaarissa kuullaan myös nopeasti kehittyvien seurojen näkökulmia aiheeseen. Estradille astuvat Harjun Woima Jyväskylä, Jaguars Spirit Athletes sekä Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski.

Seminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Keski-Suomen Liikunnan toteuttamana Työnuoli – työtä liikuntaseuroissa – projekti toteutetaan vuosina 2015 - 2016. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

Lisätietoja:
Petri Jussila, projektipäällikkö, etunimi.sukunimi@jamk.fi, 040 542 0685, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Avainsanat

Jaa

Takaisin