jamk.fi
22.1.2016

Tarjolla yli sata harjoittelu- ja työpaikkaa

Opiskelijoiden osaaminen ja yritysten tarpeet kohtaavat JAMKin työmarkkinapäivissä 26.1.2016 Rajakadulla ja 28.1.2016 Dynamon kampuksella. Insinöörikoulutuksen saralla jo vuosia järjestetty tapahtuma on laajentunut koskemaan kaikkia JAMKin aloja. Päivien aikana keskustellaan mm. työ- ja harjoittelupaikoista sekä opinnäytetöistä.

Mukaan molemmille päiville on ilmoittautunut parisenkymmentä yritystä laidasta laitaan. Haussa on mm. koodareita, taloushallinnon ja markkinoinnin osaajia. Torstain tilaisuudessa Keski-Suomen sairaanhoitopiiri hakee valmistuvia tai opintojen loppuvaiheessa olevia sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin.

– Viime vuonna rekrytoitiin noin sata, tämän vuoden luvut tarkentuvat vielä, KSSHP:n rekrytointisihteeri Tuula Suuronen kertoo.

Kesätyö- ja harjoittelupaikkoja voi ilmoittaa ja etsiä myös Keski-Suomen korkeakoulujen Osumia.fi-palvelun kautta.

Ammattikorkeakouluharjoittelun laajuus on koulutusalasta riippuen 30–120 opintopistettä. Kokopäiväisesti työskennellen se tarkoittaa 5–20 kuukauden työtä. Ei siis ole yhdentekevää, missä harjoittelunsa suorittaa. Suuri osa harjoittelupaikoista poikii myös oikean työpaikan.

Median edustajat ovat tervetulleita tapaamaan JAMKin opiskelijoita ja yritysten edustajia!

Lisätietoja tapahtumasta:

JAMKin työmarkkinapäivä Rajakadulla
JAMKin työmarkkinapäivä Dynamolla

Lisätietoja:
Tanja Minkkinen, markkinointikoordinaattori, 0400 583 455, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Paula Pasanen, markkinointikoordinaattori, 040 770 9819, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin