jamk.fi
17.2.2016

Talvirieha Snowday liikuttaa opiskelijoita vuodesta toiseen

Jyväskylän korkeakouluopiskelijat kokoontuvat talvirieha Snowdayhin kuudetta kertaa Jyväskylän Mattilanniemeen torstaina 18. helmikuuta klo 10–16. Jyväskylän yliopiston, JAMKin sekä humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijoiden talviriehassa panostetaan yhteistyöhön ja madalletaan kynnystä tutustua talviliikuntalajeihin ja toisiin opiskelijoihin yli korkeakoulurajojen.

Perinteiset lumifutis- ja lumisählyturnaukset asettavat päivän rungon ja tänä vuonna suosioon noussut Room Escape – konsepti rantautuu Snowdayhin. Mysteeri Jyväskylä luo yhdeksi päiväksi Snowday Mysteerihaasteen kahdeksalle joukkueelle, mysteerin selvitysalueena toimii Snowdayn tapahtuma-alue. Lumiaiheista ohjelmaa pääsee kokeilemaan myös Jyväskylän Ladun lumikengillä, Korkeakoululiikunnan snowyoga ja snowbootcamp kokeilutunneilla sekä Kala & Kulaus ry:n pilkkipisteellä. Lisäksi voi testata kuinka frisbeegolf onnistuu lumihangessa Jyväskylän liitokiekkoilijoiden johdolla. Ammattiliitto Pro ja Talentia sekä Jyväskylän seurakunnan oppilaitostyö pitävät huolen siitä, että opiskelija maha pysyy täynnä tapahtuman aikana. 

Snowday -talviriehan toteuttavat Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO sekä molempien yhteinen Korkeakoululiikunta. Mukana tapahtumassa on lukuisia yhteistyökumppaneita järjestämässä ohjelmaa. JYY ja JAMKO ovat opiskelijajärjestöjä, joiden jäseniksi kuuluu noin 16 000 korkeakouluopiskelijaa.

Lisätietoja:
Tuomas Kallinki, JAMKOn hallituksen liikuntavastaava, 045 3194 907, liikunta@jamko.fi,  JAMKO

Takaisin