jamk.fi
9.5.2016

Ryhmä Yhdysvalloista JAMKin kesäkouluun

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Summer School kokoaa jälleen yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita ja opettajia. Kuuden eri toteutuksen puitteissa on luvassa opiskelun ohessa työpajoja, vierailuja ja vapaa-ajan ohjelmaa. Kesän aikana JAMKiin odotetaan yhteensä yli sataa osallistujaa yhteistyökorkeakouluista.

Summer Schoolin käynnistää 10.5. teknologiayksikön Middle Tennessee State-yliopiston kanssa yhteistyössä toteutettava kokonaisuus, jonka teemana on Industrial Business. Pääopettajana toimii yhdysvaltalainen professori Laura Buckner, jolla on 12 vuoden kokemus johtamisen ja markkinoinnin opetuksesta Middle Tennessee State-yliopistossa. Hän tuo mukanaan yhdeksän opiskelijan ryhmän Yhdysvalloista. JAMKista on mukana 14 kansainvälistä opiskelijaa.  

Summer School näyttää tulleen JAMKiin jäädäkseen:

– Tämä kokonaisuus toteutetaan jo viidettä kertaa. Viime vuoden lopussa tehtiin myös JAMKin ja MTSU:n välinen yhteistyösopimus, jonka myötä sovittiin henkilöstön ja opiskelijoiden liikkuvuudesta. Sopimus mahdollistaa JAMKin opiskelijoiden lukukauden mittaiset opiskeluvaihdot Yhdysvaltoihin ja päinvastoin, teknologiayksikön kokonaisuutta koordinoiva JAMKin lehtori Anneli Kakko kertoo.

Ryhmä vierailee mm. Valmetilla, Valtralla ja Moventaksella. Yhdysvaltalaisryhmä tekee myös viikonloppumatkat Tukholmaan ja Tallinnaan. Toimittajat ovat tervetulleita mukaan viikon 20 aikana.

JAMKin kesäkoulun muut osiot jatkuvat kesäkuussa. Niiden sisällöistä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Lisätietoja vierailusta:
Anneli Kakko, lehtori, 0400 719 531, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Takaisin