jamk.fi
15.11.2016

Resurssien optimointi puhututtaa kansainvälisessä IFME-seminaarissa 16.-17.11.

IFME eli International Forum of Mechanical and Mechatronic Engineering on verkosto, joka yhdistää alan parissa työskenteleviä asiantuntijoita, yrityksiä ja korkeakouluja. Huomenna käynnistyvään seminaariin tulee osallistujia kahdeksasta Euroopan maasta, lisäksi mukana on North Carolina State University USAsta.

IFM2E-seminaari järjestetään 16.-17.11. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Dynamon kampuksella, Piippukatu 2.  

IFME eli International Forum of Mechanical and Mechatronic Engineering on verkosto, joka yhdistää alan parissa työskenteleviä asiantuntijoita, yrityksiä ja korkeakouluja.  Huomenna käynnistyvään seminaariin tulee osallistujia kahdeksasta Euroopan maasta, lisäksi mukana on North Carolina State University USAsta.

– Kyseessä on teollisuuden ja korkeakoulujen kone-, automaatio-, sähkö- ja energiatekniikan ammattilaisten kansainvälinen ja vuosittainen tapahtuma, jonka isäntäkorkeakoulu ja näin ollen myös maa vaihtuu vuosittain, tapahtumaa koordinoiva Jyväskylän ammattikorkeakoulun lehtori Anneli Kakko sanoo.

​Päivien teemana on ajankohtainen "Resource Optimization in Modern Industrial Engineering Environment" eli resurssien optimointi modernissa teollisuusympäristössä. Aiheeseen pureutuu joukko alan asiantuntijoita, kuten Timo Pirinen (Valmet), Franz Geiger (Voralberg UAS, Itävalta), Stephen Kelley (North Carolina State University, USA), Frank-Andreas Schittenhelm (NGU, Saksa), Bernhard Schwartz (DHIK, Mexico) ja Helga Zollner-Croll (Hochschule München, Saksa).

–  Tänä vuonna esitellään erityisesti yritysten ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä, kuten yhteisiä kehityshankkeita ja  kansainvälisiä projekteja, Kakko sanoo.

–  Pohdimme muun muassa uusia tapoja toteuttaa alan koulutusta yhteistyössä yritysten kanssa.

Tutustu IFME 2016 -ohjelmaan ja -puhujiin

Lisätietoja:
Anneli Kakko, lehtori, 0400 719 531, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Takaisin