jamk.fi
1.9.2016

Rakennusmestarikoulutus jatkuu Jyväskylässä

Rakennusmestari (AMK) -koulutus käynnistyy toistamiseen tammikuussa Jyväskylässä Seinäjoen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Aloituspaikkoja on 20 ja koulutus järjestetään monimuotototeutuksena JAMKin pääkampuksen tiloissa. Yksi viikko kuukaudesta on opetusta maanantaista perjantaihin kello 8 - 16. Muutoin opiskelu tapahtuu etäopintoina.

Rakennusmestarikoulutus tähtää työmaatehtäviin. Rakennusmestari (AMK) voi työskennellä esimerkiksi vastaavana työnjohtajana, työkohdemestarina, rakennusvalvojana tai rakennustarkastajana. Rakennusmestarit ovat myös olleet perustamassa monia huomattavia ja hyvin menestyneitä rakennusalan yrityksiä. Koulutus antaakin hyvät eväät myös yrittäjyyteen. Valmistuville rakennusmestareille voinee luvata hyviä työelämänäkymiä, koska Jyväskylän alueen rakennusalan yrittäjät ovat esittäneet toteutuksesta vahvan toiveen.

– Rakennusmestarikoulutuksella  korvataan rakennusliikkeiden rakennusmestarivajetta, työjohtoporrasta tarvitaan työmaille pikaisesti, JAMKin vastuuopettaja Jukka Konttinen toteaa.

Rakennusmestari (AMK) -tutkinnon voi suorittaa töiden ohessa. Hakuaika on 7.- 21.9. klo 15 ja hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa opintopolku.fi.

Lue lisää

Takaisin