jamk.fi
22.9.2016

Panimo Hiisin Silajärvi kertoo menestystarinansa Keski-SuomiON GO-seminaarissa 28.9.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Keski-SuomiON GO -seminaari esittelee monipuolisesti erilaisia maaseutuohjelman mahdollisuuksia ja niistä saatuja konkreettisia hyötyjä Keski-Suomessa. Maksuton seminaari on suunnattu yrittäjille, päättäjille, kehittäjille ja muille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 28.9.2016 klo 13.00–16.30 JAMKin Dynamon auditoriossa, Piippukatu 2, Jyväskylä.

Seminaarin avaa Keski-Suomen ELY-keskuksen ylijohtaja Pasi Patrikainen. Iltapäivän pääpuhuja, yrittäjä Mika Silajärvi Panimo Hiisi Oy:stä innostaa yhdessä tekemiseen ja taustoittaa, miten yhteistyöllä on mahdollista saavuttaa menestystä. Hiisi on vuonna 2013 perustettu käsityöläispanimo, joka on tunnettu omintakeisesta tyylistään niin tuotteidensa kuin markkinoinnin näkökulmasta.

Talk show-osuudessa neljä keskisuomalaista yrittäjää kertovat, kuinka he ovat kehittäneet yritystään. Lisäksi seminaarissa on luvassa tietoiskuja yritysrahoituksesta, Maaseudun Kasvupolusta ja Keski-Suomen Yrittäjien hankinta-asiamiespalvelusta. Tapahtuman yhteydessä lanseerataan myös Aito maaseutu Keski-Suomessa-sivusto.

Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, JyväsRiihi ry:n hallinnoima Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä-viestintähanke sekä Keski-Suomen ELY-keskus. Hankkeet saavat rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Ohjelma

Lisätietoja:
Leena Pölkki, projektipäällikkö, 050 401 1894,  etunimi.sukunimi@jamk.fi, ja Toni Laajalahti, asiantuntija, 040 551 4503, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio-yhteistyöhanke

Takaisin