jamk.fi
8.2.2016

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke käynnistyi

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke on käynnistynyt. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Leena Pölkki ja viestintäasiantuntijana aloittaa Anssi Toivakka 22.2.

Hanke tulee avaamaan uuden tiedotus- ja viestintäkanavan uusimmille tutkimustuloksille, hyville käytänteille ja toimintamalleille sekä foorumin kohtaamisille.  Uusille verkkosivuille yhdistetään nykyiset Hinkalon ja Ruokacentrian-sivustot. Tiedotuksen painopisteitä ovat maaseudun, ruokaketjun ja matkailun yrittäjyyden edistäminen sekä toimialarajat ylittävä työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvä tiedotus. Viestinnällä halutaan edistää ja parantaa myös toimialaimagoa.  Hanke myös tulee järjestämään ja koordinoimaan erilaisia kampanjoita sekä yhteisesiintymis- ja hengennostatustilaisuuksia.

Yhteistyöhanketta hallinnoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja yhteistyösopimus on tehty ProAgria Keski-Suomen ja MTK Keski-Suomen kanssa. Hankkeen rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan kehittämisen maatalousrahastosta.

Lisätietoja:
Leena Pölkki, projektipäällikkö, 050 401 1894, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Jaa

Takaisin