jamk.fi
6.10.2016

Jyväskylä näkyy vahvasti Nordic Business Forum 2016 –tapahtumassa

Jyväskylä esittäytyy 6.-7.10. elinvoima- ja businesskärjellä Nordic Business Forum 2016 -seminaarissa, joka kokoaa 5 500 liike-elämän vaikuttajaa, yrittäjää ja johtajaa 25 maasta Helsingin messukeskukseen. Tavoitteena ovat uudet kontaktit ja positiivinen näkyvyys.

Jyväskylän kaupunki näkyy kahden päivän ajan tapahtumassa omalla ständillä, minkä lisäksi kaupunki järjestää kohdennetun lounastilaisuuden ja tiedotustilaisuuden. Lounastilaisuus on kiinnostanut yleisöä ja kaikki paikat ovat täynnä. Puhujina lounastilaisuudessa ovat sarjayrittäjä, bisnesenkeli Lennu Keinänen ja yrittäjä, Nordean digitaalisten palveluiden kehittäjä Jussi Muurikainen.

Kaupunginjohtaja Koivisto osallistuu tapahtumaan ja esiintyy muun muassa MTV Live Stage –keskustelussa, jonka aiheena on Kasvukeskukset maan menestystekijöinä. Koiviston kanssa keskustelevat Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja Finnish Business Angels Networkin (FIBAN) hallituksen puheenjohtaja Jaakko Salminen. Live Streamin ohella keskustelun voi nähdä MTV3 Katsomosta.

- Olemme ylpeitä Jyväskylästä alkunsa saaneesta Nordic Business Forumista ja haluamme olla itsekin mukana esittäytymässä tilaisuudessa. Tavoitteenamme on hankkia uusia kontakteja sekä kärkihankkeisiimme ja yrityssijoittumisiin sekä markkinoida Jyväskylää energisenä ja raikkaana yrittäjyyskaupunkina, jossa tehdään määrätietoisia tekoja joka päivä, kommentoi Timo Koivisto.

Jyväskylä esittäytyy tilaisuudessa uudella BusinessJKL-konseptilla, jolla markkinoidaan Jyväskylää nuorekkaana, kansainvälisenä tulevaisuuteen katsovana businesskeskittymänä. Keskeistä konseptissa ovat menestysteot, joita sekä yritykset että julkiset organisaatiot tekevät kaupungissa määrätietoisesti tulevaisuuteen katsoen.

Messuosastolla työskentelee opiskelijoita Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta ja JAMKin Tiimiakatemialta, mikä viestii hyvästä yhteishengestä ja nuorekkaasta meiningistä kaupungissamme.

BusinessJyväskylän verkkosivut on avattu 5.10. ja ne löytyvät osoitteesta www.businessjyvaskyla.fi. Lisäksi BusinessJKL näkyy Facebookissa ja Twitterissä. Kanavien kautta voi seurata Jyväskylän osaston tunnelmia Nordic Business Forumissa.

Lisätiedot:
Timo Koivisto, kaupunginjohtaja, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 1501
Taija Lappeteläinen, elinkeino- ja markkinointipäällikkö, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 7135

Takaisin