jamk.fi
17.11.2016

Jyrki Saarivaara EduCluster Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Suomalaisen koulutusviennin kärkiyrityksen EduCluster Finland Oy:n hallitus on nimennyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Jyrki Saarivaaran. Saarivaara aloittaa tehtävässä välittömästi torstaina 17.11.2016.

Jyrki Saarivaara on toiminut aiemmin johtajan tai päällikön tehtävissä TietoEnatorissa, Yomi Solutionissa, Yomi Softwaressa, Metsossa, TE- ja ELY-keskuksissa sekä Suomen Terveystalossa. EduCluster Finlandin omistajatahot, Jyväskylän yliopisto, JAMK ja JAO, ovat Saarivaaralle tuttuja organisaatioita paitsi yhteistyökumppanina ja asiakkaana myös Jyväskylän yliopiston osalta opiskelujen jälkeisenä työpaikkana.

”Perustamisestaan lähtien vientiin erikoistunut EduCluster kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Nyt yritys tarvitsee seuraavalle portaalle noustakseen toimitusjohtajaksi juuri tällaisen kokeneen yritysjohtajan, jollainen Jyrki Saarivaara on”, toteaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tarja Pietiläinen.

”EduCluster Finland on mielenkiintoinen ja innostava haaste. Yhtiöllä on vahva omistajien tuki ja osaava henkilöstö. Näen yrityksellä olevan potentiaalia huomattavaan kasvuun ja kehitykseen, koska sillä on ainutlaatuinen omistajien osaamiseen perustuva vientituote: suomalainen koulutus ja sen kaikki asteet”, kuvailee Jyrki Saarivaara.

EduCluster Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 7,2 milj. euroa. Yhtiöllä on koulu Qatarissa, se on operoinut kahta koulua Abu Dhabissa, kouluttaa sairaanhoitajia Beihuan yliopistossa Kiinassa ja sillä on ammatillisen koulutuksen Excellence Center Shanghaissa. Lisäksi yritys toimii useissa maissa erilaisissa koulutuksen kehittämishankkeissa. Yhtiöllä on liki 100 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Lisätietoja:
Jyrki Saarivaara, toimitusjohtaja, 0400 326588, etunimi.sukunimi@jamk.fi, EduCluster Finland Oy

Avainsanat

Jaa

Takaisin