2.12.2016

JAMKin opiskelijat tuovat joulun Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointialan ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät pikkujoulut Muuramen Koskikodin asukkaille 8.12.2016. Tapahtuma järjestetään osana opiskelijoiden yrittäjyysopintoja: ideointia on tehty erilaisissa tiimeissä koko syksy.

– Idea lähti halusta toteuttaa iäkkäille osallistavaa virkistystoimintaa, jolla voidaan ehkäistä yksinäisyyttä. Monet vanhukset kokevat yksinäisyyttä, vaikka asuvatkin yhteisössä. Juhlan tavoitteena on tarjota vanhuksille mielekästä tekemistä ja lisätä sosiaalista vuorovaikutusta, opiskelija Milla Hänninen sanoo.

Päivän ohjelmassa on leivontaa, askartelua, kaverikoiran vierailu ja joululauluja koululaisten esittämänä. Vapaaehtoinen lauluryhmä on koottu Muuramen Syke ry:n ja Jaguars spirit athletes–urheiluseuran tanssijoista. Laulajat ovat kotoisin Jyväskylän ja Muuramen alueelta. 

Palvelutalo Koskikoti on Muuramen keskustassa sijaitseva Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy:n uusin palveluasumisen kohde. Koskikodilla on palveluasuntoja, kaksi ryhmäkotia sekä ikääntyneille järjestettävää päiväkeskustoimintaa.

Lisätietoja:
Milla Hänninen, opiskelija, 040 8676870, etunimi.sukunimi@gmail.com, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Takaisin